یکشنبه, ۲۳ دی, ۱۴۰۳ / 12 January, 2025
مجله ویستا

سس نعناع


سرکه  :  ۱ قاشق سوپخوری
شکر  :  ۱ قاشق مربا خوری
آب  :  ۱ قاشق سوپخوری
نعناع  :  ۲ قاشق سوپخوری
برگ گل نعناع را از ساقه‌اش جدا نموده آن را خیلی ریز کنید سپس شکر و آبجوش را در ظرف سس ریخته و همش …

سرکه  :  ۱ قاشق سوپخوری

شکر  :  ۱ قاشق مربا خوری

آب  :  ۱ قاشق سوپخوری

نعناع  :  ۲ قاشق سوپخوری

برگ گل نعناع را از ساقه‌اش جدا نموده آن را خیلی ریز کنید سپس شکر و آبجوش را در ظرف سس ریخته و همش بزنید تا شکر حل گردد. آنگاه نعناع و سرکه در آن ریخته به مصرف برسانید.