چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

پلو با گوشت گوساله


پلو با گوشت گوساله

گوشت را خرد کنید و چربی آن را بگیرید.

مواد لازم:

گوشت گوساله: ۴۰۰گرم

پیاز بزرگ: یک عدد

روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری

سیر: ۲حبه

پودرکاری: یک قاشق غذاخوری

برنج: ۲۰۰گرم

آب گوشت: یک پیمانه

گوجه فرنگی خرد شده: ۲۰۰گرم

زردآلوی خرد شده: ۸عدد

جعفری خرد شده: ۲قاشق غذاخوری

نعناع خرد شده: یک قاشق غذاخوری

بادام خرد شده و تفت داده: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

گوشت را خرد کنید و چربی آن را بگیرید.

پیاز خرد شده را در کمی روغن تفت دهید تا نرم و طلایی رنگ شود.

گوشت را اضافه کنید و تفت دهید.

سیر را له کنید، کمی نمک و پودر کاری به آن اضافه و سپس سیر را به گوشت اضافه کنید و برای یک دقیقه تفت دهید.

آب گوشت، گوجه فرنگی و تکه های زردآلو را به مواد اضافه کنید و به جوش بیاورید. برنج خیس شده را به مواد اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. سپس در قابلمه را دم کن بگذارید و حرارت را کم کنید.

قبل از سرو کردن، جعفری، نعناع و بادام را به آن اضافه کنید.