سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

پیتزای دوطرفه


پیتزای دوطرفه

● مواد لازم
▪ لوبیاقرمز پخته
▪ گوجه‌فرنگی خردشده
▪ کدوی خردشده
▪ پیاز خردشده
▪ قارچ خردشده
▪ چند ورقه پنیر پیتزا
▪ گوشت پخته مرغ
▪ کمی فلفل و نمک
▪ کمی گشنیز
▪ کمی کاهو
▪ کمی …

مواد لازم

لوبیاقرمز پخته

گوجه‌فرنگی خردشده

کدوی خردشده

پیاز خردشده

قارچ خردشده

چند ورقه پنیر پیتزا

گوشت پخته مرغ

کمی فلفل و نمک

کمی گشنیز

کمی کاهو

کمی خامه‌ترش

دو عدد خمیر پیتزا

طرز تهیه

با خمیر باگت یا خمیر پیتزا یک ورقه نان نازک درست کنید. سپس روی آن لوبیاقرمز پخته شده را با گوجه‌فرنگی‌های خردشده، کدو، پیاز، قارچ و گوشت پخته و خردشده مرغ به میزان دلخواه بریزید. سپس پنیر پیتزای رنده شده یا ورقه‌ای را روی آن بپاشید. ورقه دیگری از خمیر را پس از پاشیدن نمک و فلفل روی مواد، روی آن قرار دهید و این غذا را در ظرف مناسبی قرار داده و روی آن را با فویل بپوشانید و برای

نیم ساعت درون فر که از قبل با ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن شده قرار دهید تا پخته و جا بیفتد. گشنیز خردشده و کاهو و خامه را با هم مخلوط کرده و کنار پیتزای تهیه شده قرار دهید.

هما رمضانی