سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا

باکمردردتان کنار بیایید


باکمردردتان کنار بیایید

زمانی گفته می‌شود شما کمردرد دارید که در بخش تحتانی کمر، احساس دردی وجود داشته باشد که بیش از ۳ ماه طول بکشد. در این صورت باید در مورد شیوه‌های درمانی و یا چگونگی کنار آمدن با …

زمانی گفته می‌شود شما کمردرد دارید که در بخش تحتانی کمر، احساس دردی وجود داشته باشد که بیش از ۳ ماه طول بکشد. در این صورت باید در مورد شیوه‌های درمانی و یا چگونگی کنار آمدن با کمردرد با پزشک خود مشورت کنید.

در اغلب افراد راهی برای خلاصی کامل از درد کمر برای همیشه وجود ندارد. اما شما می‌توانید کمردردتان را به میزانی که بتوانید از زندگی و فعالیت‌های روزمره لذت ببرید، کنترل نمائید.استامینوفن و داروهای ضد التهابی مثل ایبوپروفن، انتخاب های اول هستند. اگر این داروها کمکی به کاهش دردتان نکرد، پزشک ممکن است داروهای دیگری را برایتان تجویز کند، مثل ترامادول، ضد افسردگی‌ها، یا شل کننده‌های عضلانی. طب سوزنی، ورزش، نرمش‌های ستون فقرات، یا ماساژ بسیار کمک کننده است.استفاده طولانی مدت از داروهای مسکن مخدر مثل مورفین و استامینوفن کدئین می‌توانند سبب اعتیاد در فرد شوند.و اما جراحی؟اگر دلیل درد کمر ناشناخته باشد،‌ ممکن است عمل جراحی در بعضی از افراد کمک کننده باشد، اما معمولا جراحی چندان موثر نیست.

انجام عمل اپیدورال (تزریق در بخش تحتانی کمر) در بعضی از افراد مبتلا به کمردرد که دردشان در پاها هم ادامه دارد کمک‌کننده است.تسکین کمردرد با چند توصیه دیگرفعالیت وتحرک در تسکین کمردرد بسیار موثر است. کاهش وزن هم در صورتی که شما اضافه وزن داشته باشید، به کاهش درد کمرتان کمک می‌کند. وقتی وزنتان را کمی کاهش ‌دهید، دیگر عضلات و مهره‌های کمر شما تحت فشار نخواهند بود.زندگی با کمردرد مزمن همانند زندگی با سایر بیماری‌های مزمن و ناراحتی‌هایی مثل فشارخون بالا است. شما باید یاد بگیرید که چگونه می‌توانید با کمردرد سازگار شده و به زندگی طبیعی خود ادامه دهید.

mayoclinic