چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

خورش بامیه


● مواد لا زم ( برای ۳ تا ۲ نفر)
▪ بامیه ۷۵۰ گرم
▪ گوشت ماهیچه با استخوان ۷۵۰ گرم ( بدون استخوان نیم کیلو)
▪ رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
▪ پیاز سرخ کرده ۳ قاشق سوپخوری
▪ سیر ۱ پره کوچک
▪ …

مواد لا زم ( برای ۳ تا ۲ نفر)

بامیه ۷۵۰ گرم

گوشت ماهیچه با استخوان ۷۵۰ گرم ( بدون استخوان نیم کیلو)

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری

پیاز سرخ کرده ۳ قاشق سوپخوری

سیر ۱ پره کوچک

زردچوبه ۱ قاشق

روغن ۳ قاشق

نمک و فلفل سیاه

طرز تهیه:

گوشت را تکه تکه خورد می کنیم میشوییم با پیاز سرخ کرده داخل قابلمه ای میریزیم در ظرف را می بندیم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و می گذاریم آب گوشت کامل کشیده شود.

بعد دو سه لیوان آب داخل گوشت می ریزیم تا گوشت پخته شود و آب آن در حدود یک لیوان گردد در صورتیکه با این مقدار آب پخته نشد مقداری آب به آن اضافه مینماییم . برای آنکه بامیه لیز نشود باید ته آن را بهیچوجه نگرفت کافی است که فقط چوبهای ته آنرا کمی کوتاه نماییم . بعد بامیه را می شوییم و ظرف مناسبی را آب کرده میگذاریم جوش بیاید بامیه را در آب جوش ریخته یک قاشق نمک برآن اضافه مینماییم میگذاریم کمی بپزد باید دقت کرد بامیه زیاد پخته نشود و لیزی آن خارج نشود . سپس بامیه را در صافی می ریزیم رب و آبلیمو و بحد کافی نمک و فلفل را به خورشت اضافه کرده بعد از دوسه جوش بامیه را داخل خورش میکنیم و می گذاریم چند جوش بزند تا جا بیافتد.