چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

گوشت گوساله ادویه دار با سیب زمینی


گوشت گوساله ادویه دار با سیب زمینی

● مواد لازم برای ۴ نفر:
▪ فیله گوساله: ۴۵۰ گرم
▪ سس سویا: ۲ قاشق غذاخوری
▪ روغن سبزیجات: ۲ قاشق غذاخوری
▪ ریشه گشنیز خرد شده : ۳ تا ۴ عدد
▪ فلفل سیاه آسیاب شده: ۱ قاشق غذاخوری
▪ سیر خرد …

مواد لازم برای ۴ نفر:

فیله گوساله:

۴۵۰ گرم

سس سویا:

۲ قاشق غذاخوری

روغن سبزیجات:

۲ قاشق غذاخوری

ریشه گشنیز خرد شده :

۳ تا ۴ عدد

فلفل سیاه آسیاب شده:

۱ قاشق غذاخوری

سیر خرد شده:

۲ حبه

شکر :

۱ قاشق غذاخوری

سیب‌زمینی مکعبی خرد شده:

۳۵۰ گرم

آب:

۱۵۰ میلی‌گرم

پیازچه خرد شده:

۱ دسته

برگ اسفناج:

۲۲۵ گرم

برنج پخته شده:

به میزان لازم.

طرز تهیه:

گوشت گوساله را به صورت نوارهای نازک ببرید و درون کاسه‌ای گود بریزید. سس سویا، روغن، ریشه گشنیز، فلفل سیاه، سیر و شکر را درون مخلوط‌کن بریزید، سپس آن را با گوشت مخلوط کنید. ۳ ساعت برای مزه‌دار شدن گوشت آن را در یخچال قرار دهید. باقیمانده روغن را درون تابه‌ای گرم کنید و گوشت را از موادی که برای مزه‌دار شدن به آن افزودید جدا کنید و ۳ تا ۴ دقیقه یا تا زمانی که گوشت قهوه‌ای شود آن را تفت می‌دهیم. سپس مواد مزه‌دار را با سیب‌زمینی‌ها و آب مخلوط کنید و بگذارید ۶ تا ۸ دقیقه یا تا زمانی که سیب‌زمینی‌ها بپزد، بجوشد. پیازچه و اسفناج را به این مخلوط اضافه کنید و بگذارید بپزند تا زمانی که برگ اسفناج کمی نرم شود.



همچنین مشاهده کنید