جمعه, ۱۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 7 February, 2025
دختر یا پسر؟ مساله این است
«مهم نیست بچه دختر است یا پسر؛ فقط باید سالم باشد» خیلی از ما این جمله را بارها شنیده یا آن را به دیگران گفتهایم اما اگر کمی با خودمان روراست باشیم، متوجه میشویم همیشه در ته دلمان دختر و پسر با هم فرق دارند.
جالب اینکه مهم نیست بچهای که قرار است به دنیا بیاید، فرزند خودمان است یا بچه یکی از آشنایان یا دوستان. بالاخره دختر و پسر برایمان فرق میکند، البته این تفاوت اصلا مثل آن تفاوتهایی نیست که در گذشته شاهد آن بودهایم، آن روزهایی که اگر زنی چندبار دختردار میشد، به جرم دخترزا بودن طلاقش میدادند، همان وقتی که اسم بعضیها «دختربس»، «کافی» و «کفایت» بود تا نشان دهند خانوادهای از اینکه این بچه هم دختر شده است، چقدر ناراحتند.
به هر حال زمانه تغییر کرده و حالا ممکن است خانوادهای دختر بخواهد، ولی مسلما اگر فرزندشان پسر باشد، ناراحت نخواهند شد و اینجاست که آن جمله معنی پیدا میکند؛ یعنی نوزاد باید سالم باشد، بقیه مسائل فرع است و این موضوع اصل.
البته هنوز هم بعضی خانوادهها که تعدادشان خیلی زیاد هم نیست، در این موضوع افراط میکنند و تا جایی پیش میروند که هنگام ازدواج، دختری را برای پسرشان در نظر میگیرند که خواهرهایش پسرزا باشند.
این قشر از جامعه باور دارند اگر خانوادهای دخترزا باشد، ممکن است عروس آنها هم فقط دختر به دنیا بیاورد و در نتیجه از نظر آنها پسرشان چنان که باید و حقش است، خوشبخت نمیشود!
اما موضوع مهم این است که واقعا باور کنیم و بپذیریم جنسیت کودکان تفاوتی ندارد و همین که آنها سالم و سلامت باشند، کافی است. تعدادشان هم مهم نیست؛ یعنی اگر فقط قرار است یک بچه متولد شود، باز هم نباید در مورد جنسیت آن حساسیت نشان داد.
البته گروهی هم بهدنبال شیوههای درمانی مختلفی هستند که دختر یا پسر بودن فرزندشان را انتخاب کنند. این گروه معمولا از رژیمهای غذایی مختلف کمک میگیرند و باور دارند با مصرف مواد غذایی خاصی میتوانند دختر یا پسر بودن فرزندشان را تعیین کنند.
مثلا میگویند اگر هویج، کشمش و موز بخورید، دختردار میشوید و اگر کرفس و کاکائو مصرف کنید فرزندتان یک پسر کاکل به سر خواهد شد، اما این موضوع چه پایه و اساس علمی داشته باشد و چه نداشته باشد، در هر صورت صد درصد نیست و باید بپذیریم دختر یا پسر بودن بچه مهم نیست.
نکته مهمتر هم این است که بچه را باید درست تربیت کرد، چه پسر باشد و چه دختر و ایکاش خانوادههای محترم، قدری از این وسواس را هم میگذاشتند برای آموختن راههای مناسب تربیت بچه و اینکه چگونه باید او را برای ورود به زندگی و دستوپنجه نرم کردن با مسائل مختلف آن آماده کرد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست