چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
ساندویچ چهارفصل
مواد لازم :
نان تست:
۲عدد
کره در دمای اتاق:
۲۰گرم
خیار پوستکنده حلقه شده:
یک عدد
سس خردل:
یک قاشق سوپخوری
نان تست:
۲عدد
پنیر موتزارلای ورقهای:
۲ورق
کره در دمای اتاق:
۲۰گرم
تخممرغ رنده شده(پخته):
۲عدد
نان تست :
۲عدد
بوقلمون فرآوری شده:
یک ورق
کره در دمای اتاق:
۲۰گرم
نان تست:
۲عدد
پنیر خامهای:
۵۰گرم
گردوی رنده شده:
۲۰گرم
سرکه:
یک قاشق سوپخوری
طرزتهیه
کنارههای نانها را گرفته و روی همه نانها کره بمالید و ساندویچ ۱ را با خیار درست کنید، یعنی وسط دو لایه نان خیار قرار دهید و روی آن سس بریزید. ساندویچ ۲: لای دو نان پنیر قرار دهید. ساندویچ ۳:لای دو نان ژامبون بوقلمون قرار دهید و ساندویچ۴: لای دو نان پنیر و گردو مخلوط شده بمالید. حالا ساندویچها را طوری از وسط نصف کنید که شکل مثلث شود. سپس با یک سیخ چوبی یکی در میان هر طعم را به سیخ بکشید.
فوت آشپزی
دقت داشته باشید مالیدن کره برسطح نانها باعث چسبیدن مواد داخل نان میشود و ساندویچ را خوشطعم میکند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست