دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

شارلوت تیرامیسو


شارلوت تیرامیسو

● مواد لازم:
▪ پنیر خامه‌ای:۴۰۰ گرم
▪ خامه فرم گرفته: ۴۰۰ گرم
▪ پودر شکر: ۱۰۰ گرم
▪ بیسکویت لیدی فینگر: به تعداد لازم
▪ قهوه فرانسه: یک فنجان
▪ پودر نسکافه: ۲ قاشق غذاخوری
▪ خلال بادام …

مواد لازم:

پنیر خامه‌ای:

۴۰۰ گرم

خامه فرم گرفته:

۴۰۰ گرم

پودر شکر:

۱۰۰ گرم

بیسکویت لیدی فینگر:

به تعداد لازم

قهوه فرانسه:

یک فنجان

پودر نسکافه:

۲ قاشق غذاخوری

خلال بادام تفت داده شده:

درصورت تمایل

روش تهیه:

ابتدا پودر نسکافه و پودر شکر را با هم آسیاب کرده و الک می‌کنیم. پنیر خامه‌ای و خامه را با هم مخلوط می‌کنیم و در حد مخلوط شدن با همزن برقی به هم می‌زنیم. مخلوط پودر شکر و پودر نسکافه را به مواد اضافه می‌کنیم و در حد مخلوط شدن مواد را به هم می‌زنیم. یک حلقه (رینگ) با ارتفاع زیاد درنظر می‌گیریم و آن را روی یک بشقاب تخت قرار می‌دهیم.

لیدی فینگر‌ها را همان‌طور که در تصویر می‌بینید دور تا دور رینگ به دیواره تکیه می‌دهیم وثابت می‌کنیم. مقداری از کرم آماده را داخل ظرف ریخته و پخش می‌کنیم. چند لیدی فینگر را داخل قهوه فرانسه زده و روی کرم می‌چینیم و دوباره روی آن را با کرم می‌پوشانیم. این کار را ادامه می‌دهیم تا قالب پر شود. سپس آن را به‌مدت ۱۰ تا ۱۲ ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا خودش را بگیرد. تیرامیسو حتما باید یک شب در یخچال بماند تا لذیذ و آماده مصرف شود.

مجله زندگی ایده آل

باز نشر اختصاصی: مجله اینترنتی Bartarinha.ir