سه شنبه, ۲۵ دی, ۱۴۰۳ / 14 January, 2025
كاندیداتورها برنامه های خود را اعلام كنند
این روزها بحث فدراسیون فوتبال و مسائل و مشكلات آن بحث اول محافل ورزشی كشور به شمار میرود، چرا که مشکل بیمسؤول ماندن فدراسیون باعث بروز مشکلات بسیاری از سال گذشته تاکنون شده است و همچنان وضعیت آن در هالهای از ابهام قرار دارد.
آن چیزی که تاکنون به نظر میآمد این بود که تشکیل مجمع فدراسیون و به دنبال آن برگزاری انتخابات فدراسیون فوتبال جملگی پس از مشخص شدن وضعیت اساسنامه فدراسیون انجام خواهد شد اما اکنون به نظر میآید انتخابات فدراسیون در انتظار تأیید نهایی اساسنامه از سوی هیأت دولت نباشد و شاید در آیندهای بسیار نزدیک کمیته انتقالی به تشکیل مجمع و انتخاب فدراسیون فوتبال بپردازد.
با اینکه زمان دقیق این مسائل مشخص نیست و این روزها هم حرف و حدیثهای فراوانی پیرامون آن به گوش میرسد بحث کاندیداتورهایی که در انتخابات شرکت خواهند کرد موضوع جالبی است که شاید تمامی اهالی فوتبال چه صاحب نظران و چه علاقهمندان به فوتبال در انتظار مشخص شدن آن باشند.
تاکنون نفراتی آمادگی خود را برای شرکت در انتخابات فدراسیون فوتبال اعلام کردهاند که حتی پیشبینیهایی در خصوص چگونگی وضعیت این کاندیداها در انتخابات شده و حتی برخی شانس بیشتر و کمتری برای آنان نیز قائل شدهاند.
در میان نفراتی که تاکنون حضور آنها در انتخابات مطمئنتر به نظر میآید نامهایی همچون مصطفی آجورلو - مدیرعامل اسبق باشگاه پاس و مدیر کنونی تربیتبدنی شهرداری تهران - بهزاد کتیرایی - مدیر تربیتبدنی سازمان صدا و سیما - داریوش مصطفوی - رئیس اسبق فدراسیون فوتبال - و حتی پرویز کاظمی - وزیر اسبق رفاه - نیز دیده میشود که پیشبینیها تاکنون درصد انتخاب یکی از این چهار تن را بسیار بالاتر از نفرات دیگر نشان داده است.
هر یک از این اشخاص سابقه خوبی در ورزش دارند و میتوانند گزینه خوبی برای فدراسیون فوتبال باشند، مصطفی آجورلو که سابقهای کاملاً روشن در ورزش فوتبال دارد و این سابقه بر هیچ کس پوشیده نیست، بهزاد کتیرایی هم تلاشهای فراوانی در ورزش انجام داده و به جرأت میتوان گفت، وی یک مدیر ورزشی کامل به شمار میرود، داریوش مصطفوی هم که در کارنامه فوتبالی خود نقاط روشن مناسبی دارد و کمتر کسی در فوتبال با گذشته وی آشنا نیست و پرویز کاظمی هم که سابقه همکاری با باشگاه استقلال در زمان حضور در وزارت رفاه به عنوان وزیر این سازمان و همچنین عضویت در هیأت مدیره گروه صنعتی سایپا را دارد و دیگر با تمام زیر و بمهای فوتبال کشور آشنایی کامل پیدا کرده است.
جدا از داریوش مصطفوی که صحبتهای ضد و نقیض در خصوص کاندیدا شدن او و داشتن مشکل سن وی در این زمینه به گوش میرسد سه گزینه دیگر رقابت جدی در کنار سایر کاندیداها خواهند داشت و بیشک آن چیزی نفرات را از هم متمایز خواهد کرد و شانس آنها را افزایش و کاهش خواهد داد که واقعاً تفاوت کاری را نشان دهد و امتیاز بیشتری برای آن کاندیداها به شمار آید.
یکی از این مسائل میتواند ارائه برنامههای آن کاندیدا به اذهان عمومی باشد و مشخص کند که هدف هر کاندیدا از شرکت در انتخابات فدراسیون چیست، در صورت رسیدن به پست ریاست فدراسیون چه برنامهای برای رشد فوتبال کشور خواهد داشت و طبق چه اصولی پیش خواهد رفت.
اگر نفرات جدید هم همانند اکثر نفرات قبلی با نوسان بسیار زیاد و بیبرنامگی کامل بخواهند عمل کنند و هیچ کسی از ابتدا با برنامههای آنان آشنا نباشند دیگر چه تفاوتی میان نفرات قبلی و رئیس آینده فدراسیون فوتبال خواهد بود؟
در حال حاضر نقش رسانهها به ویژه صداوسیما بسیار مهم به شمار میرود و این رسانهها و مطبوعات هستند که میتوانند این فرصت را به کاندیداها برای ارائه برنامههای خود داده و اسباب معرفی بهتر و بیشتر کاندیداها را فراهم کنند.
در این بین صداوسیما نقش کلیدی خواهد داشت، این سازمان که همواره در اطلاعرسانی و معرفی نفرات به مردم پیشتاز بوده است میتواند این بار هم نقش خود را به خوبی ایفا کند و با برنامهریزی مناسب، فرصت کافی را به کاندیداهای فدراسیون فوتبال برای ارائه برنامهها و همچنین معرفی کارنامه کاری خود داده تا شایستگیهای هر کاندیداتور و در نهایت رئیس آینده فدراسیون فوتبال برای تمام فوتبالدوستان مشخص شود تا اگر روزگاری باز هم شاهد عدم تحقق وعدهها و درجازدن فوتبال کشور بودیم بتوانیم صراحتاً از شخص مذکور گلایه کرده و او را مورد انتقاد قرار دهیم.
این درست است که مردم در انتخاب رئیس فدراسیون دخالتی نخواهند داشت اما باید این حق به آنها داده شود که با کسانی که خواهان تصدی این پست هستند به خوبی آشنا شوند.
بههر حال همان گونه که گفته شد این روزها صحبتهای زیادی در مورد فدراسیون فوتبال و انتخابات آن به گوش میرسد و درخصوص شرکت در انتخابات نام بسیاری از افراد شنیده میشود که در میان آنها چند تن باتوجه به سابقه قبلی خود و شناختهشدنشان، شانش بیشتری برای رسیدن به ریاست فدراسیون دارند و تنها باید منتظر ماند و البته آرزو کرد کسی به این پست برسد که با سابقه مدیریت قوی خود فوتبال ایران را از وضعیت کنونی خارج کند.
وحید رجایی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست