چهارشنبه, ۱۳ تیر, ۱۴۰۳ / 3 July, 2024
مجله ویستا
ترشی خرمالو
مواد مواد لازم:
خرمالو یک کیلوگرم
هلو یک کیلوگرم
پودر فلفل قرمز یک قاشق مرباخوری
ادویه ترشی یک قاشق مرباخوری
سرکه سفید ۳تا۴ لیوان
طرز تهیه:
خرمالو را شسته، پوست کنده و آن را با یک لیوان سر پر سرکه سفید در قابلمه میریزیم تا چند دقیقه بجوشد. سپس خرمالو را به شکل پوره له و نرم میکنیم. برای این کار میتوان خرمالو را در مخلوطکن ریخته (با دور کند)، از صافی رد کرده یا آن را با رنده، له و نرم نمود.(دقت شود که اگر خرمالو هسته داشت، حتما آن را جدا کنیم.) هلو را نیز شسته و هسته آن را جدا میکنیم. سپس آن را مانند خرمالو در سرکه حرارت داده و پوره میکنیم. پوره هلو و خرمالو را با هم مخلوط کرده، فلفل، ادویه دلخواه و کمی سرکه را به آن اضافه میکنیم. این مواد را خوب هم زده و در شیشه ریخته و در آن را میبندیم. ترشی خرمالو معمولا باید کمی غلیظ باشد (مانند ماست) اما اگر بیش از حد سفت شد، کمیسرکه به آن اضافه میکنیم.
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
ویزای تضمینی ایتالیا کانادا
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات مسعود پزشکیان سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری 1403 انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم ایران جلیلی مناظره مناظره انتخاباتی دولت ریاست جمهوری
تهران هواشناسی تب دنگی قتل پلیس سلامت وزارت بهداشت قوه قضاییه حوادث شهرداری تهران آموزش و پرورش خانواده
قیمت دلار قیمت طلا مسکن خودرو بازار خودرو قیمت سکه دولت سیزدهم قیمت خودرو بورس بازار سرمایه دلار حقوق بازنشستگان
تلویزیون تئاتر سینما سارا بهرامی کنسرت تخت جمشید سینمای ایران علیرضا قربانی کتاب رسانه ملی دفاع مقدس ماه محرم
ماهواره دانش بنیان کنکور ۱۴۰۳ وزیر علوم
رژیم صهیونیستی غزه دونالد ترامپ آمریکا جنگ غزه فلسطین روسیه اسرائیل جو بایدن فرانسه چین نوار غزه
استقلال فوتبال پرسپولیس یورو 2024 سپاهان باشگاه استقلال کریستیانو رونالدو باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران جام ملت های اروپا لیگ برتر نقل و انتقالات
هوش مصنوعی کانادا نمایشگاه الکامپ عیسی زارع پور هواپیما سامسونگ اینستاگرام ایرانسل موبایل اپل نخبگان
قهوه سرطان هندوانه ورزش کاهش وزن افسردگی دیابت طب سنتی بارندگی