دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 May, 2024
مجله ویستا

سالاد انبه


سالاد انبه

● مواد لازم:
▪ گشنیز: یک دسته بزرگ
▪ بادام هندی: ۱۰۰ گرم
▪ عسل رقیق
▪ فلفل قرمز چیلی: یک‌دوم
▪ منگو رسیده: یک عدد کوچک
▪ روغن کنجد: به میزان لازم
▪ لیمو: یک عدد
▪ زنجبیل: ۲ سانتی‌متر

● …

مواد لازم:

گشنیز:

یک دسته بزرگ

بادام هندی:

۱۰۰ گرم

عسل رقیق

فلفل قرمز چیلی:

یک‌دوم

منگو رسیده:

یک عدد کوچک

روغن کنجد:

به میزان لازم

لیمو:

یک عدد

زنجبیل:

۲ سانتی‌متر

طرز تهیه:

برای تزئین مقداری از گشنیزها را در ابتدای کار کنار بگذارید و بقیه آن را به ظرف سالاد اضافه کنید. فلفل را همراه با انبه رسیده درون ظرف خرد کنید. بادام هندی‌ها را درون یک قوری بیندازید تا کاملا نرم شوند و بعد به مواد داخل کاسه همراه با روغن کنجد، آب‌لیمو اضافه کنید. یادتان باشد نمک و روغن زیتون درون ظرف بریزید. سالاد شما آماده سروست، لذت ببرید.