چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
املت کالباس و ژامبون
تخم مرغ : ۶ عدد
شیر هموژنیزه : ۶ قاشق سوپخوری
روغن : ۶ قاشق سوپخوری
کالباس : ۲۰۰ گرم
فلفل : قدری
نمک : قدری
روغن را در تابه میریزیم و میگذاریم کاملاً داغ شود، سه عدد از تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم و خوب میزنیم تا کف کند، کمی نمک و فلفل و سه قاشق شیر با تخم مرغ مخلوط مینمائیم و مایه را در تابه میریزیم. بهطوری که سطح تابه را کاملاً بپوشاند، حرارت را کمی ملایم میکنیم، یک لحظه در تابه را میگذاریم تا املت کاملاً بسته شود، بعد سه ورقه از ژامبون یا کالباس را به درازا پشت سر هم روی املت میچنیم، یک کفگیر زیر املت قرار میدهیم و یک چنگال هم روی املت میگذاریم و آن را بهدقت لوله میکنیم، و با بقیه مواد به همین طریق املت دیگری تهیه میکنیم و در ظرف قرار میدهیم و اطراف آ نرا با حلقههای گوجه فرنگی و جعفری تزئین میکنیم.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
رئیس جمهور شهدای خدمت سقوط بالگرد رئیسی شهید جمهور ابراهیم رئیسی رئیسی سیدابراهیم رئیسی شهادت ایران سید ابراهیم رئیسی سقوط بالگرد بالگرد
هواشناسی پیام تسلیت امتحانات نهایی تهران کنکور شهرداری تهران هلال احمر سانحه بالگرد رئیسی بارش باران سیل قوه قضاییه پلیس
قیمت دلار خودرو قیمت خودرو قیمت طلا بورس بازار خودرو یارانه دلار یارانه نقدی حقوق بازنشستگان سایپا بازنشستگان
سینمای ایران سینما ژیلا صادقی تلویزیون جشنواره کن ازدواج آیت الله سید ابراهیم رئیسی هنرمندان شعر رسانه ملی لیلا حاتمی سریال
کنکور ۱۴۰۳ دانش بنیان
رژیم صهیونیستی روسیه اسرائیل غزه امیرعبداللهیان فلسطین ترکیه جنگ غزه آمریکا چین ولادیمیر پوتین اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید لیگ برتر والیبال لیگ برتر ایران باشگاه پرسپولیس فدراسیون فوتبال لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال منچسترسیتی
هوش مصنوعی اپل مایکروسافت گوگل سامسونگ ناسا تبلیغات موبایل آیفون
سلامت سرطان مغز کاهش وزن سلامت روان آلزایمر طول عمر افسردگی مغز انسان دیابت فشار خون