یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
تورتیلا
تورتیلا یک نوع نان مکزیکی شبیه لواش است از این دستور حدود ۱۲ عدد تورتیلا به اندازه ۲۵ سانتیمتر به دست میآید.
مواد لازم:
آرد سفید ۵۰۰گرم
بیکینگ پودر ۲/۱قاشق مرباخوری
نمک کمی
روغن جامد (یا مارگارین) ۱۰۰گرم
آب گرم ۲/۱لیوان
طرز تهیه
آرد، بیکینگ پودر و نمک را در کاسهای مخلوط کرده و با روغن جامد آمیخته، سپس کمکم آب را اضافه میکنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد. خمیر را ورز داده و حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در کیسه نایلون میگذاریم تا بماند. خمیر را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم میکنیم و روی خمیرها را با نایلون میپوشانیم. هر قسمت را با وردنه نازک و گرد باز میکنیم. هر دایره حدودا به قطر ۲۵ تا ۳۰ سانتیمتر باشد. یک ماهیتابه چدنی یا ماهیتابهای که تفلون نباشد را با حرارت زیاد خوب گرم میکنیم و بدون روغن هر نان را حدود یک دقیقه میپزیم تا هر دو طرفش خوب پخته شود و کنار میگذاریم. نانها را بعد از پخت، در دستمال پارچهای میپیچیم تا خشک نشود. برای جذاب شدن شکل غذا میتوانید آن را با انواع سبزیها و سس گوجه تزیین کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
حسین امیرعبداللهیان لبنان وزیر خارجه دولت سیستان و بلوچستان جنگ انتخابات مجلس شورای اسلامی حجاب دولت سیزدهم مجلس حسن روحانی
سیل تهران یسنا هواشناسی شهرداری تهران بارندگی سازمان هواشناسی باران فضای مجازی آتش سوزی هلال احمر آموزش و پرورش
هوش مصنوعی خودرو دلار قیمت خودرو قیمت دلار بانک مرکزی قیمت طلا تورم مسکن بازار خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو
تلویزیون جهان صدا و سیما مهران غفوریان موسیقی صداوسیما سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
غزه رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل جنگ غزه حماس آمریکا ترکیه انگلیس اوکراین نوار غزه امیرعبداللهیان
فوتبال پرسپولیس رئال مادرید استقلال سپاهان لیگ برتر باشگاه استقلال بازی باشگاه پرسپولیس علی خطیر جواد نکونام بایرن مونیخ
اینستاگرام اپل ناسا عکاسی تبلیغات موبایل گوگل
کبد چرب فشار خون