پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
سیب، دشمن بوی سیر
سیر اگر چه غذا را خوشمزه تر می کند اما بوی نامطبوع آن ماندگاری طولانی دارد. اکنون، محققان آمریکایی دریافته اند که کدام مواد غذایی در از بین بردن بوی نامطبوع سیر موثر است. به نقل از سایت «MSN» سیب، آب لیمو، نعناع، چای سبز، جعفری و اسفناج می تواند در این زمینه موثر واقع شود. یکی از ترکیب های موجود در سیر به نام آلیل متیل سولفید (AMS) زمان هضم شکسته نمی شود، در نتیجه از طریق نفس و تعریق رها می شود. از تمامی مواد غذایی ذکر شده، سیب آنزیم های موجود در سیر را خوشبو می کند و در رفع بوی آن موثرتر است. تمامی مواد غذایی عنوان شده، غنی از ترکیبی به نام پلی فنولز است که ترکیب بد بوی سیر را می شکند. اسیدیته آب لیمو نیز به روند خوشبو شدن دهان کمک می کند. برای به دست آوردن نتیجه بهتر، مواد غذایی ذکر شده با سیر مخلوط شود. در بررسی های گذشته نیز مشخص شد، شیر به طور موثر تراکم ماده شیمیایی ایجاد کننده بوی سیر را کاهش می دهد. مصرف یک لیوان کوچک شیر ۲۰۰ میلی لیتر می تواند AMS را تا ۵۰ درصد کاهش دهد. شیر چرب طبیعی نسبت به کم چرب، نتیجه بهتری می دهد.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رهبر انقلاب انتخابات دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی روز دختر رافائل گروسی رئیس جمهور سید ابراهیم رئیسی حجاب مجلس انتخابات مجلس
قتل تهران پلیس هواشناسی شهرداری تهران وزارت بهداشت بارش باران آموزش و پرورش سیل فضای مجازی سلامت قوه قضاییه
گاز دولت مالیات خودرو قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا مسکن حقوق بازنشستگان ایران خودرو بازار خودرو بانک مرکزی
نمایشگاه کتاب تهران نمایشگاه کتاب تلویزیون کتاب محمدمهدی اسماعیلی سینمای ایران سریال دفاع مقدس سینما تئاتر موسیقی رسانه ملی
دانشجویان دانش بنیان اینوتکس
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین جنگ غزه آمریکا رفح روسیه حماس حمله به رفح نوار غزه ترکیه
فوتبال رئال مادرید استقلال پرسپولیس لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ لیگ برتر بازی ذوب آهن لیگ برتر ایران نساجی لیگ برتر فوتبال ایران
اینترنت تبلیغات اپل عیسی زارع پور سامسونگ ناسا گوگل آب مایکروسافت نوآوری
هندوانه آسم سنگ کلیه بیماران خاص کمردرد ناباروری بیمه سبزیجات اعتماد به نفس