دوشنبه, ۱۴ خرداد, ۱۴۰۳ / 3 June, 2024
مجله ویستا

کوفته قلقلی | طرز تهیه کوفته قلقلی


مواد لازم برای کوفته قلقلی



    گوشت چرخ کرده 300 گرم
    پیاز درشت 1 عدد متوسط و 1عدد ریز
    آرد نخود چی 300 گرم
    نمک و فلفل و زرد چوبه بمقدار لازم
    آب بمقدار لازم
    روغن برای سرخ کردن بمقدار لازم
    تخم مرغ 1 عدد
    گوجه دوعدد
    رب گوجه و غوره به مقدار لازم
    آبلیمو به مقدار لازم

طرز تهیه کوفته قلقلی



    گوشت چرخ کرده را همراه با پیازرنده شده , نمک و فلفل و زرد چوبه خوب مخلوط کرده
    سپس تخم مرغها راهمراه با آرد نخود چی داخل گوشت ریخته خوب مخلوط نمائید
    آنگاه آب بریزید و مخلوط کنید تا حالت ماست پیدا کند.
    روغن را در ماهیتابه داغ کرده بادست از مایه برداشته و به شکل گرد(کوچکتر از فلافل) درآورده و در روغن سرخ کنید (زیاد سرخ نشه بهتره چون اگه زیاد سرخ بشه سفت میشه).
    پس از اینکه یکطرف سرخ شد طرف دیگر را به همین ترتیب و سرخ کنید.


کوفته قلقلی | طرز تهیه کوفته قلقلی


    توی یه تابه کمی روغن بریزید و پیاز کوچیکه را خرد کنید کمی رب هم اضافه کنید و تفت بدید
    بعد گوجه ها را که قبلا خرد کردید اضافه کنید و تفت بدید کمی آب و آبلیمو و غوره را هم اضافه کنید(غوره نریختیدم اشکالی نداره)
    بعد قلقلی ها که سرخ شده را بریزید تو این مواد و بذارید با هم بپزند تا آبش کم بشه (یکمی آبش بمونه خوشمزس).
    بعدم ببرید سر سفره با سبزی و ماست میل کنید.


کوفته قلقلی | طرز تهیه کوفته قلقلی

نکات تکمیلی در مورد کوفته قلقلی

کوفته قلقلی جزو دلمه و کوفته میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
کوفته قلقلی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

کوفته قلقلی ، طرز تهیه کوفته قلقلی