دوشنبه, ۲۴ دی, ۱۴۰۳ / 13 January, 2025
مجله ویستا

کاهش وزن با روغن نارگیل


کاهش وزن با روغن نارگیل

نارگیل از میوه‌های گرمسیری است که روغن آن خواص فراوانی دارد. حفظ سلامت مو، کاهش استرس، تقویت سیستم ایمنی، کاهش ناراحتی‌های گوارشی، افزایش سلامت استخوان‌ها و بهبود برخی …

نارگیل از میوه‌های گرمسیری است که روغن آن خواص فراوانی دارد. حفظ سلامت مو، کاهش استرس، تقویت سیستم ایمنی، کاهش ناراحتی‌های گوارشی، افزایش سلامت استخوان‌ها و بهبود برخی عفونت‌ها از فواید مهم روغن نارگیل است. افزایش سوخت و ساز، تعادل قند خون و محافظت از بدن در برابر ابتلا به قارچ‌‌ها از دیگر خواص روغن نارگیل است که به تازگی کشف شده است. محققان دریافته‌اند ترکیبات موجود در روغن نارگیل از طریق سه‌مکانیزم باعث کاهش چشمگیر وزن می‌شوند.

افزایش سوخت و ساز بدن

روغن نارگیل منبع غنی از اسیدهای چرب و تری‌گلیسیریدهای مفیدی است که سوخت و ساز بدن را به سرعت افزایش می‌دهد. مطالعات انجام شده حاکی از آن است که در اثر مصرف روغن نارگیل سوخت و ساز بدن ۴۸ درصد و برای مدت ۲۴ ساعت افزایش پیدا می‌کند. استفاده از این روغن در رژیم غذایی باعث می‌شود سوخت و ساز نامتعادل بدن در اثر رژیم غذایی نامناسب و یا استرس بهبود یابد.

کنترل قند خون

روغن نارگیل با افزایش سوخت و ساز بدن و مصرف گلوکز به عنوان انرژی عملکرد انسولین را بهبود می‌بخشد بنابراین در کاهش وزن نقش بسزایی دارد.

پیشگیری از رشد قارچ‌‌ها

لوریک اسید و کاپریلیک اسید از اسیدهای چرب مفید موجود در روغن نارگیل است که از ابتلای بدن به عفونت‌های قارچی پیشگیری می‌کند.

کاندیدیا، یکی از قارچ‌های بیماری‌زایی است که علاوه بر ایجاد عفونت، خستگی و کاهش تمرکز باعث افزایش وزن نیز می‌شود. مصرف روغن نارگیل در برنامه غذایی علاوه بر افزایش سوخت و ساز با مقاوم‌سازی بدن در برابر عفونت‌های قارچی از افزایش وزن پیشگیری می‌کند.