یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
خوراک جوجه چینی
مواد لازم:
آرد گندم:
یک لیوان
آرد برنج:
نصف لیوان
آرد ذرت:
نصف لیوان
بیکینگ پودر:
یک قاشق مرباخوری سرصاف
ماءالشعیر ساده:
یک شیشه
سیب زمینی آبپز:
۲ عدد
پیاز:
۲ عدد
سینه مرغ:
یک عدد کامل.
شیوه پخت:
آردهای گندم، ذرت و برنج را به همراه بیکینگ پودر و نمک مخلوط می کنیم و کم کم ماء الشعیر را به مخلوطمان می افزاییم تا جایی که غلظت خمیر مانند حلیم شود سپس بگذارید خمیر به مدت ۲ ساعت بماند. حال سینه مرغ را به شکل فیله درمی آوریم و آن ها را در خمیری که تهیه کرده ایم کاملا می غلتانیم تا هر دو طرف آن ها خمیری شود. اکنون فیله ها را در روغن سرخ می کنیم. فقط باید مراقب باشید تا فیله ها نسوزند چون خیلی زود سرخ می شوند. سیب زمینی های آبپز و پیاز را به شکل حلقه حلقه برش می دهیم و پس از غلتاندن در خمیر در روغن سرخ می کنیم پیازها و سیب زمینی ها را جدا سرخ نمایید. این غذا بسیار خوشمزه و لذیذ است. چاشنی آن به ویژه سس گوجه فرنگی است و پس از آن می توانید سس هزارجزیره را امتحان کنید. مزیت این غذا آن است که با وجود سرخ شدن، روغن زیادی به خود جذب نمی کند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست