شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
سس یعنی نمک زدن
کچاپ باید شفاف، بدون ناخالصی و باقوام باشد
شاید هر روز سس بخورید و اصلا معنای آن را ندانید. واژه سس ریشه لاتین دارد به معنای نمک زدن! از گذشته های دور فرانسوی ها در تهیه انواع سس مهارت فراوانی داشته اند و شمار سس ها در جهان اکنون تامین کننده انواع ذائقه هاست. معروف ترین سس ها یا قرمزند یا سفید و از میان قرمزها سس گوجه فرنگی یا همان کچاپ از همه شهره تر است، سسی که به ویژه در فست فودها کاربرد دارد .این سس ترکیبی است از رب گوجه فرنگی، شکر، سرکه و افزودنی های دیگر که طی یک فرآیند در بسته بندی های کوچک و بزرگ به بازار عرضه می شود.سس گوجه فرنگی نیز مانند رب آن، باید دارای رنگی روشن و شفاف، بدون ناخالصی و مواد و دانه های تیره، با قوام و غلظت یکنواخت باشد .
کارشناسان تغذیه اغلب توصیه می کنند که از کچاپ به دلیل دارا بودن مواد افزودنی و نگه دارنده، کمتر استفاده شود. سس های دست ساز و خانگی همواره جانشین مناسبی برای کچاب خواهند بود.گفته می شود کچاب تولید شده در ظرف های شیشه ای از کچاب هایی که در ظروف پلاستیکی تولید می شوند، مرغوب ترند و نکته مهم این که باید از سس گوجه فرنگی که رنگ تیره و غلظت زیاد دارد، خودداری کرد.
نیوشا قره گوزلو
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
امیرعبداللهیان دولت چین سیستان و بلوچستان حسین امیرعبداللهیان جنگ انتخابات مجلس شورای اسلامی عراق دولت سیزدهم رسانه حجاب
سیل تهران هواشناسی شهرداری تهران بارندگی باران سازمان هواشناسی فضای مجازی آتش سوزی یسنا هلال احمر آموزش و پرورش
ایران بانک مرکزی دلار قیمت خودرو قیمت دلار مسکن قیمت طلا تورم ارز بازار خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو
صدا و سیما مسعود اسکویی تلویزیون دفاع مقدس بی بی سی موسیقی مهران غفوریان صداوسیما ساواک سریال سینمای ایران تبلیغات
رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه اسرائیل حماس روسیه آمریکا ترکیه انگلیس اوکراین نوار غزه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان لیگ برتر رئال مادرید باشگاه استقلال جواد نکونام بازی علی خطیر باشگاه پرسپولیس بایرن مونیخ
هوش مصنوعی اینستاگرام خواب آیفون دیابت اپل ناسا عکاسی موبایل گوگل تلفن همراه
سلامت طب سنتی کبد چرب فشار خون گرما