یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

راندمیت


راندمیت

● مواد لازم
▪ ریحان تازه: یک دسته
▪ گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
▪ خردل سبوس‌دار: یک قاشق غذاخوری
▪ لیمو: نصف یک عدد
▪ تخم‌مرغ: یک عدد
▪ نان باگت:‌ ۲ عدد
▪ پنیر زرد: ۴ عدد
▪ زردچوبه: به میزان …

مواد لازم

ریحان تازه:

یک دسته

گوشت چرخ کرده:

۵۰۰ گرم

خردل سبوس‌دار:

یک قاشق غذاخوری

لیمو:

نصف یک عدد

تخم‌مرغ:

یک عدد

نان باگت:

‌ ۲ عدد

پنیر زرد:

۴ عدد

زردچوبه:

به میزان لازم

طرز تهیه

برگ‌های ریحان را جدا کرده و خرد کنید و آن را در ظرفی که می‌خواهید مواد را مخلوط کنید قرار دهید. گوشت را همراه با خردل درون ظرف بریزید و آب‌لیمو، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و تمام مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید. زرده تخم‌مرغ را از سفیده جدا کرده و با مواد به هم بزنید و با کمک دست خود آن را به خوبی ورز دهید و گرد کنید. درون ماهی‌تابه را روغن بریزید و بگذارید که داغ شود و بعد گوشت‌های قلقلی را به مدت ۱۲دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود و بعد زیر گاز را خاموش کنید. نان باگت‌ها را در مایکروفر داغ کرده و از وسط برش بزنید و بعد گوشت‌های قلقلی را از وسط به ۲ قسمت مساوی تقسیم کنید و درون ساندویچ قرار دهید و پنیرها را کنار آن بگذارید.