دوشنبه, ۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 20 January, 2025
مجله ویستا

مربای سیب گلاب


سیب  :  ۳۰۰۰ گرم
شکر  :  ۳۰۰۰ گرم
گلاب  :   قدری
آب  :  ۵ فنجان
سیب‌های رسیده بی الک را نازک پوست گرفته هسته‌اش را در آورده آب تمیز در ظرف ریخته قطعات سیب را با یک استکان آبلیمو در آن بریزید …

سیب  :  ۳۰۰۰ گرم

شکر  :  ۳۰۰۰ گرم

گلاب  :   قدری

آب  :  ۵ فنجان

سیب‌های رسیده بی الک را نازک پوست گرفته هسته‌اش را در آورده آب تمیز در ظرف ریخته قطعات سیب را با یک استکان آبلیمو در آن بریزید و شکر را رویش ریخته، روی آتش ملایم بار کنید تا قوام بیاید.

همین که قوام آمد، گلاب بآن زده دو سه جوش که خورد بر دارید و در ظرف بریزید.