دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

خوراک مرغ با پاستای پاپیونی


خوراک مرغ با پاستای پاپیونی

پاستا را طبق دستور درج شده روی جعبه بپزید. آن را روی حرارت کم، گرم نگه دارید.

مواد لازم:

پاستای خام: ۳پیمانه

کره: ۲قاشق غذاخوری

سینه مرغ بدون استخوان و تکه شده: ۵۰۰گرم

سیر تازه خرد شده: ۲قاشق مرباخوری

نمک و فلفل: به اندازه کافی

آب مرغ: یک پیمانه

خامه: نصف پیمانه

نشاسته ذرت: یک قاشق غذاخوری

نخود آب پز شده: یک پیمانه

گوجه فرنگی نصف شده: یک پیمانه

برگ های ریحان خرد شده: یک چهارم پیمانه

پنیر پارمیزان: نصف پیمانه

طرز تهیه:

پاستا را طبق دستور درج شده روی جعبه بپزید. آن را روی حرارت کم، گرم نگه دارید.

کره را روی حرارت آب کنید، سیر و تکه های مرغ را اضافه کنید و پخت را ادامه دهید تا بپزد و طلایی رنگ شود. در این مرحله نمک و فلفل را اضافه کنید.

آب مرغ، خامه و نشاسته ذرت را خوب با هم مخلوط و به مواد مرغ اضافه کنید و روی حرارت متوسط پخت را ادامه دهید تا مواد غلیظ شود.

پاستا، نخود، گوجه فرنگی و ریحان را اضافه کنید و پخت را ادامه دهید. روی پاستا، پنیر پارمیزان بریزید و بلافاصله سرو کنید.