شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

بین رایس


بین رایس

● مواد لازم:
▪ پیاز: ۲ عدد
▪ چوب دارچین: یک عدد
▪ برنج: ۲۵۰ گرم
▪ عصاره مرغ: ۶۰۰ میلی‌لیتر
▪ لوبیا: ۴۰۰ گرم

● طرز تهیه:
ابتدا در یک قابلمه برنج خود را خیس کرده و دم کنید تا در مراحل بعد …

مواد لازم:

پیاز:

۲ عدد

چوب دارچین:

یک عدد

برنج:

۲۵۰ گرم

عصاره مرغ:

۶۰۰ میلی‌لیتر

لوبیا:

۴۰۰ گرم

طرز تهیه:

ابتدا در یک قابلمه برنج خود را خیس کرده و دم کنید تا در مراحل بعد از آن استفاده کنید. یک قابلمه را روی حرارت گاز قرار داده، پیازها را خرد کرده و همراه با روغن زیتون داخل قابلمه بریزید. چوب دارچین را در قابلمه قرار دهید و نمک و فلفل را به میزان مورد نیاز درون قابلمه بریزید.

پیازها را به هم بزنید و اجازه دهید تا نرم شوند. عصاره مرغ را درون مواد اضافه کنید. در یک قابلمه دیگر لوبیاها را ریخته تا پخته شوند. برنج را به مواد داخل ماهی‌تابه اضافه کنید تا لوبیاها آماده شوند می‌توانید تمامی مواد را با هم مخلوط کنید و در آن را بگذارید، پس از ۵ دقیقه لوبیاها را درون مواد بریزید و به هم بزنید و مجدد در قابلمه را بگذارید. بعد از ۱۲دقیقه در قابلمه را برداشته و اجازه دهید تا تمامی آب داخل قابلمه تبخیر شود حالا زیر غذا را خاموش کنید. حتما قبل از سروکردن آن را مزه کنید تا ادویه‌ها به اندازه باشند.