چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
مجله ویستا
حلوای مخصوص آرد گندم
مواد لازم:
آرد گندم(مخصوص نان سنگك الك شده):
۷۵۰ گرم
روغن:
۵۰۰ گرم
شكر:
۵۰۰ گرم
زعفران ساییده شده:
یك قاشق چایخوری
آب:
یك لیتر
گلاب:
۲ پیمانه
هل ساییده شده:
یك قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
ابتدا روغن را در ظرفی ریخته و روی اجاق میگذاریم تا داغ شود، سپس آرد را اضافه نموده و مرتب به هم میزنیم تا خوب سرخ شود و به رنگ خرمایی در آید و بوی آن بلند شود.ظرف را از روی اجاق برداشته، آب و شكر را با هم مخلوط كرده، زغفران را اضافه نموده و میگذاریم روی حرارت چند جوش بزند تا به صورت شربت در بیاید، سپس شربت، هل و گلاب را به مایه حلوا اضافه كرده تمام مواد را مخلوط میكنیم و به هم میزنیم و ظرف را تكان میدهیم تا حلوا به روغن بیفتد.نكتهای كه باید به آن توجه كرد این است كه حلوا باید نه زیاد سفت باشد و نه زیاد شلاگر حلوا سفت باشد لطافت خود را از دست میدهد و خشك میشود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست