دوشنبه, ۲۸ خرداد, ۱۴۰۳ / 17 June, 2024
مجله ویستا

ویفر شکلاتی


ویفر شکلاتی

● مواد لازم برای ۳۶ بیسکویت:
▪ یک فنجان آرد
▪ نصف فنجان پودر کاکائو
▪ یک چهارم قاشق مرباخوری نمک
▪ ۳قاشق غذاخوری کره نرم
▪ ۳قاشق غذاخوری مارگارین
▪ دو سوم فنجان شکر، بهتر است …

مواد لازم برای ۳۶ بیسکویت:

یک فنجان آرد

نصف فنجان پودر کاکائو

یک چهارم قاشق مرباخوری نمک

۳قاشق غذاخوری کره نرم

۳قاشق غذاخوری مارگارین

دو سوم فنجان شکر، بهتر است از شکر قهوه ای استفاده کنید.

نصف فنجان شکر سفید

یک قاشق مرباخوری وانیل

یک عدد سفیده تخم مرغ ۱۰ -یک چهارم قاشق مرباخوری جوش شیرین

طرز تهیه:

آرد، پودر کاکائو، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید.

کره و مارگارین را هم بزنید. شکر و وانیل را اضافه کنید و با سرعت بالا همه مواد را هم بزنید. سفیده تخم مرغ را به مخلوط آرد اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.

خمیر را روی یک سطح قرار دهید و به شکل خمیر لوله ای درآورید و آن را با کاغذ روغنی و آلومینیومی بپوشانید و انتهای آن ها را بپیچید و به مدت یک ساعت و یا یک شبانه روز در یخچال قرار دهید.

فر را به درجه ۱۷۷ درجه تنظیم و روشن کنید و ۲ سینی حاوی کاغذ روغنی آماده کنید.

۵ -با استفاده از چاقوی تیز ویفرها را از داخل کاغذ درآورید و به اندازه نیم سانتی متر برش بزنید و با فاصله روی سینی قرار دهید و به مدت۱۰تا ۱۲ دقیقه بگذارید تا این که پف کند و روی ویفرهابپزد.۶

-سپس به مدت۵دقیقه بگذارید خنک شود.

۷ -ویفرها را به مدت۱۰روزدردمای اتاق و ظرف دربسته می توان نگه داشت.