دوشنبه, ۲۴ دی, ۱۴۰۳ / 13 January, 2025
مجله ویستا

خواص داروئی زنجبیل


خواص داروئی زنجبیل

این گیاه همراه با گیاهان دیگر بعنوان تقویت کننده معده و بدن ؛ بادشکن و ضد نفخ بکار میرود ؛ همچنین پزشکان چینی جدیدا کشف کرده اند که شربت زنجبیل بهترین دارو برای معالجه زخم معده …

این گیاه همراه با گیاهان دیگر بعنوان تقویت کننده معده و بدن ؛ بادشکن و ضد نفخ بکار میرود ؛ همچنین پزشکان چینی جدیدا کشف کرده اند که شربت زنجبیل بهترین دارو برای معالجه زخم معده میباشد.

زنجبیل تازه ؛ شربت زنجبیل یا چای زنجبیل در بدن گرما تولید کرده و بدین وسیله مواد سمی و زائد بدن را بصورت عرق از بدن خارج میسازد ؛ این گیاه برای خانم هائیکه عادت ماهیانه آنها عقب می افتد تجویز شده است.

زنجبیل بهترین داروی سرماخوردگی و گلو درد میباشد ؛ هنگامی که حس کردید دچار سرماخوردگی شده اید چند بار چای زنجبیل بنوشید و اگر گلو درد دارید علاوه بر آنکه چای آنرا میل مینمائید با آن نیز قرقره کنید.

زنجبیل را حتی برای کمپرس نیز میتوان استفاده کرد که سموم بدن را خارج میسازد ؛ برای این منظور ابتدا از چای زنجبیل استفاده کنید و دستمالی را با آن آغشته و آب اضافی آنرا فشار داده در محل زخم یا درد بگذارید .

شربت زنجبیل برای زخم معده بسیار مفید است و مبتلایان به زخم معده باید هر روز قبل از غذا یک قاشق چایخوری از این شربت را همراه با کمی آب بنوشند ؛ زخم معده آنها پس از مدتی التیام خواهد یافت.

طرز استفاده از زنجبیل

یک قاشق چایخوری پودر خشک زنجبیل و یا دو قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده تازه را در داخل قوری ریخته و روی آن آب جوش بریزید و به مدت پنج دقیقه با حرارت ملایم دم کنید و سپس آنرا با عسل شیرین کرده و میل نمائید.

چای زنجبیل هر چقدر بیشتر بماند و دم بکشد تند تر میشود ؛ حتی میتوان چای زنجبیل را بعد از سرد شدن در داخل یخچال گذاشت و خنک کرد و مانند یک نوشابه سرد استفاده نمود.

برای تهیه شربت زنجبیل یک قسمت زنجبیل رنده شده را با سه قسمت عسل مخلوط کرده و در شیشه دربسته در یخچال نگهدری کنید و هر موقع خواستید مصرف نمائید.

برای درست کردن تنتور زنجبیل ( عطر زنجبیل ) میتوانید از الکل ۵۰ درجه استفاده نمائید ؛ یک قسمت زنجبیل رنده شده را با سه قسمت الکل ۵۰ درجه مخلوط کرده و داخل یک شیشه تیره رنگ بریزید ؛ به مدت چهارده روز و آنرا چند بار در روز تکان دهید ؛ بعد ازاین مدت آنرا صاف کرده و در جای خشک و خنک نگهداری نمائید.

میتوانید از زنجبیل در تمام غذاها استفاده نمائید ، از انواع نوشیدنی ها و چای گرفته تا نان ها و دسرها و انواع اش ها و سوپ ها ، مایع کتلت و ... ، برای این منظور حداقل یک قاشق چایخوری زنجبیل درون غذای در حال طبخ بریزید.

مضرات زنجبیل

مضرات خاصی برای گیاه زنجبیل بیان نشده است و همه میتوانند از ان استفاده کنند.