دوشنبه, ۲۴ دی, ۱۴۰۳ / 13 January, 2025
خواص داروئی زنجبیل
این گیاه همراه با گیاهان دیگر بعنوان تقویت کننده معده و بدن ؛ بادشکن و ضد نفخ بکار میرود ؛ همچنین پزشکان چینی جدیدا کشف کرده اند که شربت زنجبیل بهترین دارو برای معالجه زخم معده میباشد.
زنجبیل تازه ؛ شربت زنجبیل یا چای زنجبیل در بدن گرما تولید کرده و بدین وسیله مواد سمی و زائد بدن را بصورت عرق از بدن خارج میسازد ؛ این گیاه برای خانم هائیکه عادت ماهیانه آنها عقب می افتد تجویز شده است.
زنجبیل بهترین داروی سرماخوردگی و گلو درد میباشد ؛ هنگامی که حس کردید دچار سرماخوردگی شده اید چند بار چای زنجبیل بنوشید و اگر گلو درد دارید علاوه بر آنکه چای آنرا میل مینمائید با آن نیز قرقره کنید.
زنجبیل را حتی برای کمپرس نیز میتوان استفاده کرد که سموم بدن را خارج میسازد ؛ برای این منظور ابتدا از چای زنجبیل استفاده کنید و دستمالی را با آن آغشته و آب اضافی آنرا فشار داده در محل زخم یا درد بگذارید .
شربت زنجبیل برای زخم معده بسیار مفید است و مبتلایان به زخم معده باید هر روز قبل از غذا یک قاشق چایخوری از این شربت را همراه با کمی آب بنوشند ؛ زخم معده آنها پس از مدتی التیام خواهد یافت.
طرز استفاده از زنجبیل
یک قاشق چایخوری پودر خشک زنجبیل و یا دو قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده تازه را در داخل قوری ریخته و روی آن آب جوش بریزید و به مدت پنج دقیقه با حرارت ملایم دم کنید و سپس آنرا با عسل شیرین کرده و میل نمائید.
چای زنجبیل هر چقدر بیشتر بماند و دم بکشد تند تر میشود ؛ حتی میتوان چای زنجبیل را بعد از سرد شدن در داخل یخچال گذاشت و خنک کرد و مانند یک نوشابه سرد استفاده نمود.
برای تهیه شربت زنجبیل یک قسمت زنجبیل رنده شده را با سه قسمت عسل مخلوط کرده و در شیشه دربسته در یخچال نگهدری کنید و هر موقع خواستید مصرف نمائید.
برای درست کردن تنتور زنجبیل ( عطر زنجبیل ) میتوانید از الکل ۵۰ درجه استفاده نمائید ؛ یک قسمت زنجبیل رنده شده را با سه قسمت الکل ۵۰ درجه مخلوط کرده و داخل یک شیشه تیره رنگ بریزید ؛ به مدت چهارده روز و آنرا چند بار در روز تکان دهید ؛ بعد ازاین مدت آنرا صاف کرده و در جای خشک و خنک نگهداری نمائید.
میتوانید از زنجبیل در تمام غذاها استفاده نمائید ، از انواع نوشیدنی ها و چای گرفته تا نان ها و دسرها و انواع اش ها و سوپ ها ، مایع کتلت و ... ، برای این منظور حداقل یک قاشق چایخوری زنجبیل درون غذای در حال طبخ بریزید.
مضرات زنجبیل
مضرات خاصی برای گیاه زنجبیل بیان نشده است و همه میتوانند از ان استفاده کنند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست