چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 5 February, 2025
مجله ویستا

شارلوت


شارلوت

- خامه فرم گرفته:۳۰۰ گرم
- بستنی:۲۰۰ گرم
- سفیده تخم مرغ: ۲ عدد
- مغز گردوی خرد کرده: به مقدار لازم
- موز: ۱ عدد
- شکلات سیاه خرد کرده: به مقدار لازم
- کمپوت هلو: به مقدار لازم
- مارمالاد: به مقدار …

- خامه فرم گرفته:۳۰۰ گرم

- بستنی:۲۰۰ گرم

- سفیده تخم مرغ: ۲ عدد

- مغز گردوی خرد کرده: به مقدار لازم

- موز: ۱ عدد

- شکلات سیاه خرد کرده: به مقدار لازم

- کمپوت هلو: به مقدار لازم

- مارمالاد: به مقدار لازم

- نان رولت: به مقدار لازم

روش تهیه:

خامه و بستنی را با همزن برقی بزنید. سفیده تخم مرغ را نیز با میکسر بزنید تا کاملا پف کند. بعد آن را به مخلوط خامه و بستنی اضافه کنید. آنگاه مغز گردو، موز، شکلات و کمپود را بیفزایید. مارمالاد را روی نان رولت بمالید و داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود. سپس آن را نازک ببرید و داخل کاسه مناسبی بچینید. حالا مخلوط بستنی را روی رولت بریزید و کاسه را به مدت ۵ یا ۶ ساعت داخل فریزر نگه دارید. اکنون شارلوت را از قالب خارج کنید و اطراف آن را با شکلات و خامه تزیین نمایید.

منبع: نشریه دنیای تغذیه - ش۹۶