چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

کتلت تن ماهی و ذرت


کتلت تن ماهی و ذرت

کتلت تن ماهی و ذرت به آسانی و با مواد در دسترس تهیه می‌شود، برای سرخ و طلایی شدن آن تنها از روش پخت به وسیله فر استفاده می‌شود، بدون آنکه هیچ روغنی برای سرخ کردن آن مصرف کنیم، بنابراین …

کتلت تن ماهی و ذرت به آسانی و با مواد در دسترس تهیه می‌شود، برای سرخ و طلایی شدن آن تنها از روش پخت به وسیله فر استفاده می‌شود، بدون آنکه هیچ روغنی برای سرخ کردن آن مصرف کنیم، بنابراین این غذا به افراد با کلسترول بالا توصیه می‌گردد.

مواد لازم:

سیب زمینی ۲ عدد

کنسرو ماهی تن ۲۰۰ گرم

کنسرو ذرت سه چهارم پیمانه

پودر نان خشک یک پیمانه

جعفری خرد شده دو قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

سیب زمینی را با مقدار کمی آب و نمک بپزید.بعد از پخت، پوست سیب زمینی پخته را بگیرید و بعد از اینکه خوب خنک شد، رنده کنید. تن ماهی را (که به طور کامل روغن آن را گرفته‌اید) به همراه ذرت، جعفری، نمک و فلفل در ظرف مناسبی بریزید و تمام مواد را خوب با هم مخلوط کنید.

از مواد گلوله‌هایی (به اندازه یک گردو) بردارید و در دست گرد کنید و در پودر نان بغلطانید. با کف دست گلوله را فرم دهید و روی سینی فر بچینید. در طبقه وسط فری که از قبل با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کرده‌اید قرار دهید و تا زمانی که کتلت‌ها ترد و طلائیی رنگ شوند بپزید.این غذا را به همراه سبزیجات تازه سرو کنید.

نکات:

اگر حس کردید مایه کتلت کمی شل است می‌توانید کمی آرد سیب زمینی اضافه کنید.

این غذا را می‌توانید به همراه سبزیجات کبابی و یا بخار پز سرو کنید.