شنبه, ۲۶ خرداد, ۱۴۰۳ / 15 June, 2024
مجله ویستا

خورش لوبیا سبز


گوشت گاو  :  ۵۰۰ گرم
فلفل  :   قدری
زردچوبه  :   قدری
نمک  :   قدری
رب گوجه فرنگی  :  ۱ قاشق سوپخوری
ادویه  :  ۱ قاشق سوپخوری
آب لیموترش  :  ۰.۵ فنجان
لوبیا سبز  :  ۱ کیلو گرم
پیاز  :  ۱۰۰ گرم
روغن  :  ۳۰۰ گرم
زعفران  …

گوشت گاو  :  ۵۰۰ گرم

فلفل  :   قدری

زردچوبه  :   قدری

نمک  :   قدری

رب گوجه فرنگی  :  ۱ قاشق سوپخوری

ادویه  :  ۱ قاشق سوپخوری

آب لیموترش  :  ۰.۵ فنجان

لوبیا سبز  :  ۱ کیلو گرم

پیاز  :  ۱۰۰ گرم

روغن  :  ۳۰۰ گرم

زعفران  :   قدری

تخم مرغ  :  ۴ عدد

الیاف سبز را از لوبیا بیرون آورده آن را ریز خرد کرده، صد گرم پیاز مخلوطش کنید و در روغن سرخش کنید، سپس زرد چوبه و فلفل و نمک رویش ریختید، یک ملاقه آبگوشت پخته و یا آب به آن اضافه کرده آتش را تندتر کنید تا لوبیا پخته شود.

وقتی‌که لوبیا و گوشت پخته شد، یک قاشق رب گوجه فرنگی و یا چند دانه گوجه فرنگی تازه در آن ریخته و یک قاشق ادویه هم رویش بپاشید، همین که آبش رو بکاهش نهاد و خورش جا افتاد، تخم مرغ‌ها را هم زده بخورش اضافه کنید و زعفران سائیده و نیم استکان آب لیمو هم روی آن بریزید.