سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا
خورش لوبیا سبز
گوشت گاو : ۵۰۰ گرم
فلفل : قدری
زردچوبه : قدری
نمک : قدری
رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق سوپخوری
ادویه : ۱ قاشق سوپخوری
آب لیموترش : ۰.۵ فنجان
لوبیا سبز : ۱ کیلو گرم
پیاز : ۱۰۰ گرم
روغن : ۳۰۰ گرم
زعفران : قدری
تخم مرغ : ۴ عدد
الیاف سبز را از لوبیا بیرون آورده آن را ریز خرد کرده، صد گرم پیاز مخلوطش کنید و در روغن سرخش کنید، سپس زرد چوبه و فلفل و نمک رویش ریختید، یک ملاقه آبگوشت پخته و یا آب به آن اضافه کرده آتش را تندتر کنید تا لوبیا پخته شود.
وقتیکه لوبیا و گوشت پخته شد، یک قاشق رب گوجه فرنگی و یا چند دانه گوجه فرنگی تازه در آن ریخته و یک قاشق ادویه هم رویش بپاشید، همین که آبش رو بکاهش نهاد و خورش جا افتاد، تخم مرغها را هم زده بخورش اضافه کنید و زعفران سائیده و نیم استکان آب لیمو هم روی آن بریزید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست