پنجشنبه, ۲۰ دی, ۱۴۰۳ / 9 January, 2025
مجله ویستا

شاتوبریان با قارچ


● مواد لازم:
▪ گوشت فیله ۸۰۰ گرم
▪ سس قارچ یک لیوان
▪ کره ۱۵۰ گرم/ روغن زیتون ۵۰ گرم
▪ نمک و فلفل به میزان لازم
▪ آرد ۳ قاشق
▪ شیر یک لیوان
▪ فول یک قاشق غذاخوری
● طرز تهیه سس:
کره را با …

مواد لازم:

گوشت فیله ۸۰۰ گرم

سس قارچ یک لیوان

کره ۱۵۰ گرم/ روغن زیتون ۵۰ گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

آرد ۳ قاشق

شیر یک لیوان

فول یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه سس:

کره را با آرد تفت بدهیم سپس خامه را با شیر مخلوط کرده و به آن اضافه می‌کنیم. سپس خردل را افزوده، هم می‌زنیم و بعد از آن قارچ را که ریز کرده و تفت داده‌ایم درون مایع ریخته و نمک و فلفل به آن اضافه می‌کنیم. سس نباید زیاد غلیظ باشد اگر غلیظ بود می‌توانید آن را با یک لیوان آب گوشت رقیق کنید.

طرز تهیه:

گوشت فیله را به چهار قسمت ببرید و با گوشتکوب کوبیده تا به شکل گرد منظم درآید. آن گاه دو طرف آن را آغشته به نمک و فلفل کرده دو طرف گوشت را یکی یکی در ماهیتابه خوب برشته و اگر فکر می‌کنید مغز گوشت خام است کمی به آن اضافه کنید در ظرف مناسب چیده و سس را روی آن ریخته و اطراف آن را با جعفری و سیب‌زمینی سرخ شده تزئین کنید.