چهارشنبه, ۲۲ اسفند, ۱۴۰۳ / 12 March, 2025
مجله ویستا

دسرِ میوه مخلوط


دسرِ میوه مخلوط

● مواد لازم
▪ کیوی ۱ فنجان خرد شده
▪ موز فنجان حلقه شده
▪ آناناس فنجان حلقه شده
▪ خلال پسته ۲ قاشق غذا خوری
▪ خلال بادام ۲ قاشق غذا خوری
▪ گردوی خیس شده پوست کنده ۱۰ عدد
▪ فندق ۲ قاشق …

مواد لازم

کیوی ۱ فنجان خرد شده

موز فنجان حلقه شده

آناناس فنجان حلقه شده

خلال پسته ۲ قاشق غذا خوری

خلال بادام ۲ قاشق غذا خوری

گردوی خیس شده پوست کنده ۱۰ عدد

فندق ۲ قاشق غذا خوری

خامه ۲۵۰ گرم

پودر شکر ۲۲۵ گرم

طرز تهیه:

کیــوی، موز، آناناس، خلال پسته، خلال بادام و گردوی خیس شــده را همراه با فندق در یک ظرف می­ریزیم. خامه را همراه ۱۲۰ گرم پودر قند خوب می­زنیم تا کاملاً فرم بگیرد. وقتی خامه فرم گرفت بقیه مواد را با باقیمانده پودر شکر خوب به آرامی با قاشق مخلوط می­کنیم و به مدت یکساعت در یخچال می­گذاریم و سپس با کمی خلال پسته روی آن را تزئین می­کنیم.

در صورت تمایل به خامه بیشتر می­توان تا ۳۵۰ گرم خامه استفاده کرد.