شنبه, ۲۲ دی, ۱۴۰۳ / 11 January, 2025
گل کلم، کاهش دهنده سکته قلبی است
گل کلم، گیاه بومی شمال شرق مدیترانه در حال حاضر در بیشتر کشورها کشت می شود. گل کلم را می توان خام، پخته یا به صورت ترشی مصرف کرد هر چند که ارزش غذایی گل کلم خام بیشتر است.
به نوشته سایت «ehow»، الیسین موجود در آن باعث سلامت قلب و کاهش خطر سکته می شود.
سلنیم و ویتامینC در این گیاه تقویت کننده سیستم ایمنی بدن است.
از آن جا که سرشار از فولات است، در رشد و تکثیر سلول موثر است.
فیبر گل کلم سلامت روده بزرگ را بهبود می بخشد و مانع از بروز سرطان می شود.
به تازگی محققان دریافتند که گل کلم حاوی ماده ای به نام «ایندول-۳-کاربینول» است که مانع از بروز سرطان سینه و سرطان های دیگر مربوط به زنان می شود.
مواد موجود در این گیاه توانایی کبد را در خنثی سازی ماده سمی افزایش می دهد.
خاصیت سم زدایی دارد.
سولفورافین موجود در گل کلم، ماده شیمیایی سرطان زا را از بین می برد و مانع از رشد سلول های سرطان می شود.
نتایج تحقیقات نشان می دهد، فیتوکمیکال موجود در گل کلم خطر بروز سرطان ها را کاهش می دهد.
مصرف یک پیمانه گل کلم پخته شده، نصف ویتامین C موردنیاز بدن در روز را تامین می کند.
ویتامین K و اسید چرب امگا۳ در آن التهاب را کاهش می دهد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست