شنبه, ۲۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 18 May, 2024
مجله ویستا

از پرتقال بیشتر بدانیم


مردمان ساكن چین و اندونزی از هزاران سال پیش پرتقال می خوردند. از آن پس درخت پرتقال به تدریج به هندوستان رسید و از آن جا به اروپا و سپس امریكا راه یافت. مصرف این میوه در اروپا هم …

مردمان ساكن چین و اندونزی از هزاران سال پیش پرتقال می خوردند. از آن پس درخت پرتقال به تدریج به هندوستان رسید و از آن جا به اروپا و سپس امریكا راه یافت. مصرف این میوه در اروپا هم قدمت دارد و در تابلوهای نقاشان دوره رنسانس، از جمله در تابلوی شام آخر، بر روی میزهای غذا، پرتقال نیز دیده می شود.

قبل از قرن بیستم، پرتقال یك میوه كاملاً فانتزی و گران به شمار می رفت و صرفاً در اعیاد مثلاً كریسمس خورده می شد. اكنون امریكا، برزیل، مكزیك، اسپانیا و چین بزرگ ترین تولیدكنندگان تجاری پرتقال در جهان هستند.

نكاتی در ارتباط با مصرف پرتقال ها

پرتقال ها نیز مانند دیگر مركبات هنگامی كه گرم باشند، آب بیشتری دارند، بنابراین قبل از آب گیری آن ها را چند ساعت در دمای اتاق قرار دهید.

آب پرتقال را حتماً در یخچال نگهداری كنید. هر چقدر آب پرتقال سردتر باشد ویتامین C آن بیشتر حفظ می شود.

از آب پرتقال می توانید به عنوان یك ماسك صورت استفاده كنید.