پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

برش های کارامل و شکلات


برش های کارامل و شکلات

● مواد لازم:
کره نرم: یک پیمانه
پودر قند: یک پیمانه
وانیل: کمی
آرد: ۲پیمانه
نمک: یک چهارم قاشق مرباخوری
شکر: یک پیمانه
خامه غلیظ: یک پیمانه
عسل یا شیره انگور: نصف پیمانه
شکلات آب شده: …

مواد لازم:

کره نرم: یک پیمانه

پودر قند: یک پیمانه

وانیل: کمی

آرد: ۲پیمانه

نمک: یک چهارم قاشق مرباخوری

شکر: یک پیمانه

خامه غلیظ: یک پیمانه

عسل یا شیره انگور: نصف پیمانه

شکلات آب شده: ۲۰۰گرم

کره: نصف پیمانه

طرز تهیه:

یک پیمانه کره را با همزن برقی هم بزنید تا خامه ای شود.

پودر قند، وانیل، آرد و نمک را اضافه کنید و هم بزنید.

خمیر به دست آمده را در قالب پوشیده شده با کاغذ فویل کمی چرب شده پهن کنید و به مدت ۲۵ دقیقه در فر با حرارت ۱۷۰درجه سانتی گراد بگذارید تا بپزد.

برای تهیه لایه پایینی:

شکر، نصف پیمانه خامه غلیظ، شیره انگور یا عسل و کره را در ظرفی روی حرارت ملایم بگذارید و مرتب هم بزنید تا بپزد و کره و شکر آب شود.بقیه مواد مانند خامه و کمی وانیل را اضافه کنید و بجوشانید تا کمی غلیظ شود. سپس روی لایه پایینی که درست کردید بریزید و بگذارید بماند تا کارامل سفت شود.

شکلات را روی آن بریزید و پس از سفت شدن برش بزنید.