پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
برش های کارامل و شکلات
مواد لازم:
کره نرم: یک پیمانه
پودر قند: یک پیمانه
وانیل: کمی
آرد: ۲پیمانه
نمک: یک چهارم قاشق مرباخوری
شکر: یک پیمانه
خامه غلیظ: یک پیمانه
عسل یا شیره انگور: نصف پیمانه
شکلات آب شده: ۲۰۰گرم
کره: نصف پیمانه
طرز تهیه:
یک پیمانه کره را با همزن برقی هم بزنید تا خامه ای شود.
پودر قند، وانیل، آرد و نمک را اضافه کنید و هم بزنید.
خمیر به دست آمده را در قالب پوشیده شده با کاغذ فویل کمی چرب شده پهن کنید و به مدت ۲۵ دقیقه در فر با حرارت ۱۷۰درجه سانتی گراد بگذارید تا بپزد.
برای تهیه لایه پایینی:
شکر، نصف پیمانه خامه غلیظ، شیره انگور یا عسل و کره را در ظرفی روی حرارت ملایم بگذارید و مرتب هم بزنید تا بپزد و کره و شکر آب شود.بقیه مواد مانند خامه و کمی وانیل را اضافه کنید و بجوشانید تا کمی غلیظ شود. سپس روی لایه پایینی که درست کردید بریزید و بگذارید بماند تا کارامل سفت شود.
شکلات را روی آن بریزید و پس از سفت شدن برش بزنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت انتخابات دولت سیزدهم انتخابات مجلس سید ابراهیم رئیسی مجلس شورای اسلامی رافائل گروسی رئیسی حجاب رهبر انقلاب مجلس
قتل رئیس جمهور هواشناسی تهران پلیس آموزش و پرورش شهرداری تهران بارش باران فضای مجازی وزارت بهداشت شهرداری سلامت
قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا گاز خودرو نمایشگاه نفت مسکن مالیات حقوق بازنشستگان بازار خودرو ایران خودرو بانک مرکزی
نمایشگاه کتاب هدیه تهرانی نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون کتاب سینمای ایران سریال سینما دفاع مقدس تئاتر موسیقی
دانش بنیان اینوتکس
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه جنگ غزه رفح حمله به رفح مصر نوار غزه طوفان الاقصی ترکیه اوکراین
رئال مادرید فوتبال لیگ قهرمانان اروپا پرسپولیس استقلال بایرن مونیخ لیگ برتر بازی باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران ذوب آهن نساجی
هوش مصنوعی اپل فیبرنوری عیسی زارع پور تبلیغات سامسونگ گوگل آب ناسا پارک فناوری پردیس
سرطان سازمان غذا و دارو بیماران خاص سنگ کلیه بیمه کمردرد آلرژی