جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
برش های کارامل و شکلات
مواد لازم:
کره نرم: یک پیمانه
پودر قند: یک پیمانه
وانیل: کمی
آرد: ۲پیمانه
نمک: یک چهارم قاشق مرباخوری
شکر: یک پیمانه
خامه غلیظ: یک پیمانه
عسل یا شیره انگور: نصف پیمانه
شکلات آب شده: ۲۰۰گرم
کره: نصف پیمانه
طرز تهیه:
یک پیمانه کره را با همزن برقی هم بزنید تا خامه ای شود.
پودر قند، وانیل، آرد و نمک را اضافه کنید و هم بزنید.
خمیر به دست آمده را در قالب پوشیده شده با کاغذ فویل کمی چرب شده پهن کنید و به مدت ۲۵ دقیقه در فر با حرارت ۱۷۰درجه سانتی گراد بگذارید تا بپزد.
برای تهیه لایه پایینی:
شکر، نصف پیمانه خامه غلیظ، شیره انگور یا عسل و کره را در ظرفی روی حرارت ملایم بگذارید و مرتب هم بزنید تا بپزد و کره و شکر آب شود.بقیه مواد مانند خامه و کمی وانیل را اضافه کنید و بجوشانید تا کمی غلیظ شود. سپس روی لایه پایینی که درست کردید بریزید و بگذارید بماند تا کارامل سفت شود.
شکلات را روی آن بریزید و پس از سفت شدن برش بزنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست