یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا
شامی کباب
مواد لازم:
گوشت ران گوسفند ۴۰۰ گرم،
لپه ۴۰۰ گرم،
تخم مرغ ۴ عدد،
پیاز متوسط ۲ عدد،
روغن به مقدار فراوان،
زعفران ساییده نصف قاشق چایخوری،
نمک و فلفل به مقدار کافی،
جوش شیرین یک قاشق چایخوری برای پف کردن غذا
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را خورد کرده، در روغن کمی تفت می دهیم و بعد گوشت را تکه تکه کرده به پیاز اضافه می کنیم و با هم تفت می دهیم، تا آب گوشت کشیده شود. سپس پیاز و گوشت را با هم چرخ کرده و با لپه پخته شده مخلوط کرده و دوباره چرخ می کنیم. تخم مرغ ها را با نمک و فلفل و جوش شیرین (در صورت تمایل) و زعفران ساییده شده و حل شده در مقداری آب مخلوط می کنیم و خوب بهم می زنیم و سپس مواد آماده شده را به مخلوط چرخ شده گوشت و لپه می افزاییم و خوب ورز می دهیم. سپس روغن را در تابه ریخته و می گذاریم تا گرم شود، و از مواد آماده شده به اشکال منظم دایره ای با دست شامی را درست کرده و وسط آنرا سوراخ کرده (تا کاملا درون شامی هم پخته شود) و در روغن میگذاریم تا سرخ شود. پس از آماده شدن، شامی ها را در ظرفی چیده، و اطراف آن را با لیمو ترش تزیین می کنیم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست