شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
هنگام تردد در خیابان به سلامت خود بیندیشید
افراد زیادی به طور روزانه فاصله میان خانه و محل کار و یا قسمتی از آن را پیاده طی می کنند.
واقعیت امر این است که هرچند زمان صرف شده برای این کار شاید بیهوده به نظر بیاید، اما این پیاده روی روزانه در زمان مشخص می تواند روی سلامت فرد تاثیر مثبت بگذارد. به گزارش « Readers digest» استفاده از وسایل نقلیه و یا رانندگی مداوم و روزانه برای رسیدن به محل کار و قرار علاوه بر تصادف، خطرات دیگری را بر اثر قرار گرفتن پشت فرمان به مدت زمان طولانی در بر دارد که آن ها را مرور می کنیم.
۱) تنها راننده ها نیستند که با طی مسافت طولانی دچار کمردرد و دردهای دیگر می شوند. چه پشت فرمان باشید و چه مسافر باشید نشستن به مدت طولانی در خودرو علاوه بر شدت بخشیدن به دردهای شما، می تواند منجر به مشکلات جدیدی نیز بشود.
۲ ) تحقیقات درباره ارتباط بین پیمودن مسافت طولانی و مسیرهای شلوغ و پر تردد با سلامت قلب نشان می دهد هرچه مسافت طولانی تر و دورتر باشد باعث افزایش بیشتر فشار خون می شود.
۳ ) لحظه های نگران کننده، خشم هنگام رانندگی، تغییر جهت ناگهانی به علت برخورد نکردن با مانع و رانندگی در مه و باران می تواند واکنش استرسی بدن را تشدید کند. آدرنالین و کورتیزول نوعی هورمون استرس زا نیز به سرعت تولید می شوند و انقباض عضلانی ضربان قلب نیز افزایش می یابد.
۴) افزایش زمان سپری شده در خودرو یعنی کاهش وقت برای انجام فعالیت بدنی و دیگر فعالیت ها از جمله خواب کافی و فعالیت فیزیکی. بررسی ها نشان می دهد که ۳۱ درصد از مردم ادعا می کنند در صورت کوتاه تر بودن مسافت فرصت بیشتری برای خواب و ورزش دارند.
۵ ) گیر کردن در ترافیک فرد را در معرض آلاینده های موجود در هوا قرار می دهد.
اگر طی کردن مسیرهای شلوغ اجتناب ناپذیر می باشد بهتر است سعی کنید با انجام این کارها طی مسیر را برای خودتان خوشایند کنید.
هرچند طی کردن مسافت محل کار تا خانه چندان خوشایند نیست می توانید از این زمان که تنها فرصت تنهایی است لذت ببرید. از حالا این زمان را از دست رفته تلقی نکنید بلکه آن را به عنوان زمانی برای فکر کردن، کتاب خواندن و رهایی از استرس محل کار قبل از رسیدن به منزل در نظر بگیرید.
انجام کارهای لذت بخشی مانند گوش دادن به موسیقی باعث گشاد شدن سرخرگ ها و کاهش استرس می شود.
خندیدن نیز برای سلامت قلب و کاهش استرس مفید است. پس سعی کنید با گوش دادن به موضوعات شاد و خنده دار و یا با صحبت کردن با همراه خود شاد باشید.
سعی کنید داخل خودرو احساس راحتی داشته باشید. صندلی را به گونه ای تنظیم کنید تا قسمت پشت صندلی با قسمت سر و گردن هماهنگ باشد. برای جواب دادن به تلفن همراه و یا تماس گرفتن، از دستگاه هندزفری استفاده نمایید تا از هر نوع آسیبی به گردن جلوگیری شود.
در داخل خودرو تنقلات سالم و مفیدی را مانند میوه خشک، آجیل و نیز آب داشته باشید.
ساعت رفت و آمد خود را به گونه ای تنظیم کنید تا به ساعت شلوغی برخورد نکنید. از کارفرما درخواست ساعت کاری شناور کنید تا کمتر دچار استرس شوید.
آن چه باعث اضطراب هر فردی هنگام رفت و آمد می شود احساس ناتوانی است.
با دیدن تعداد زیاد خودروها ممکن است شوکه شوید اما بدانید که نمی توانید ترافیک را کم کنید پس بهتر است آن را قبول و احساس خود را کنترل کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست