سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا

حلیم ماش و قمری | طرز تهیه حلیم ماش و قمری (اصفهانی)


مواد لازم برای حلیم ماش و قمری (اصفهانی)



    قمری :3 تا4 عدد قمری متوسط
    گوشت :ربع کیلو
    ماش :2 لیوان ماش خرده
    برنج لنجانی :1 لیوان
    سبزی قمری :( جعفری ، تره ، شوید ، تلخون ، مرزه و شنبلیله )
    ادویه :نمک ، زردچوبه ، فلفل ، دارچین و ادویه کاری

طرز تهیه حلیم ماش و قمری (اصفهانی)



    سبزی را خرد کرده و کمی سرخ کنید بعد گوشت و قمری را هم با پیاز سرخ کرده ادویه ذکر شده را به دلخواه به مواد اضافه کنید.بعد که گوشت و قمری را که سرخ کردید و ادویه زدید سبزی را اضافه کنید کمی آب هم اضافه کرده بگذارید پخته شود. برنج و ماش را هریک جداگانه بگذارید تا پخته شود آنقدر باید پخته شود که حالت وارفتگی پیدا کند


حلیم ماش و قمری | طرز تهیه حلیم ماش و قمری (اصفهانی)


بعد وقتی گوشت و قمری خوب پخته شد برداشته و بکوبید و بعد که خوب کوبیده شد برنج و ماش را به آن اضافه کنید و بگذارید جابیفتد. پیاز را خلالی خرد کرده و سرخ کنید تا طلایی رنگ شود به موادتان اضافه کنید. کمی از آن را برای تزیین غذایتان نگه داریدغذایتان را با ترشی سرو کنید


حلیم ماش و قمری | طرز تهیه حلیم ماش و قمری (اصفهانی)

نکات تکمیلی در مورد حلیم ماش و قمری

حلیم ماش و قمری جزو آش و حلیم میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
حلیم ماش و قمری را می توانید در وعده صبحانه - نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

حلیم ماش و قمری ، طرز تهیه حلیم ماش و قمری (اصفهانی)


همچنین مشاهده کنید