پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

دانه پیاز


دانه پیاز

دانه پیاز از جمله دانه‌هایی است که خواص دارویی دارد. مصرف روزانه آن بادشکن است و در تقویت معده، کاهش حملات سردردهای میگرنی و کاهش قندخون مؤثر است. در صورتی که دانه پیاز همراه …

دانه پیاز از جمله دانه‌هایی است که خواص دارویی دارد. مصرف روزانه آن بادشکن است و در تقویت معده، کاهش حملات سردردهای میگرنی و کاهش قندخون مؤثر است. در صورتی که دانه پیاز همراه با عسل مصرف شود باعث دفع سنگ از کلیه و مثانه می‌شود. پودر آن با سرکه در درمان سرماخوردگی مزمن مؤثر است. دم‌کرده آن نیز برای کاهش علائم آسم مفید است و در صورتی که دم‌کرده آن در سرکه روی لثه قرار داده شود، التهاب و عفونت‌های لثه و دندان را کاهش می‌دهد. مصرف روزانه پودر دانه پیاز همراه با آب در درمان بواسیر مؤثر است و تپش قلب را بهبود می‌بخشد.

دانه‌های پیاز حاوی ترکیبات آنتی‌اکسیدان، آنتی‌هیستامین و عوامل ضدمیکروبی است که التهاب مزمن ریه را کاهش می‌دهد. گنجاندن پودر آن در رژیم غذایی اشتها را بهبود می‌دهد و موجب درمان اسهال می‌شود. سردرد، سرطان پروستات و سرفه‌های مزمن از اختلالاتی است که با استفاده از پودر دانه پیاز بهبود پیدا می‌کنند. روغن دانه پیاز در کاهش فشار خون نیز مؤثر است.