سه شنبه, ۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 21 January, 2025
مجله ویستا

بیسکویت شویدی


بیسکویت شویدی

● مواد لازم
▪ ۲ پیمانه آرد
▪ یک و نیم قاشق چای خوری بیکینگ پودر
▪ نصف قاشق چای خوری جوش شیرین
▪ یک قاشق چای خوری نمک
▪ نصف پیمانه کره یخ زده و رنده شده
▪ ۳ قاشق غذاخوری شوید ریزشده
▪ …

مواد لازم

۲ پیمانه آرد

یک و نیم قاشق چای خوری بیکینگ پودر

نصف قاشق چای خوری جوش شیرین

یک قاشق چای خوری نمک

نصف پیمانه کره یخ زده و رنده شده

۳ قاشق غذاخوری شوید ریزشده

یک پیمانه دوغ ۸ - ۲ قاشق غذاخوری کره ذوب شده

طرز تهیه:

آرد، جوش شیرین، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.

کره را اضافه کنید تا کاملا با آرد آغشته شود.

شوید را به مایه بیفزایید و دوغ را به مقداری اضافه کنید تا خمیر چسبناکی به دست بیاید.

خمیر به دست آمده را روی سطحی آغشته به آرد قرار دهید و به اندازه یک دایره حدود ۳ سانتی متر باز کنید و پس از برش های گرد روی سینی حاوی کاغذ روغنی قرار دهید.

کره آب شده را روی بیسکویت ها بمالید و در حرارت ۲۲۰ درجه سلسیوس به مدت ۱۸ تا ۲۰ دقیقه قرار دهید تا طلایی شود.