دوشنبه, ۲۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 10 February, 2025
دسر ژلاتینی با طعم بی نظیرِ نوتلا
![دسر ژلاتینی با طعم بی نظیرِ نوتلا](/web/imgs/16/11/bw40a1.jpeg)
مواد لازم:
خامه فرم گرفته: ۳۰۰ گرم
شکلات سیاه: ۲۰۰ گرم
پودر کاکائو: ۵۰ گرم
مارگارین: ۱۰۰ گرم
پودر شکر: ۱۲۵ گرم
پودر فندق: ۱۰۰ گرم
نوتلا: ۲۰۰ گرم
پودر ژلاتین: دو قاشق غذاخوری
آب سرد: یکسوم لیوان
خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم
روش تهیه:
۱. ابتدا خامه صبحانه، شکلات سیاه و نوتلا را در قابلمه مخصوص کرمپزی ریخته و آن را روی حرارت قرار میدهیم تا تمامی مواد ذوب و یکدست شوند.
۲. در مرحله بعد کره و پودر شکر را داخل کاسه همزن آنقدر هم میزنیم تا کاملا پفکی شوند. پودر کاکائو را اضافه میکنیم و تا حد یکدست شدن مواد را هم میزنیم. ژلاتین را روی آب سرد میپاشیم و روی بخار آب قرار میدهیم تا کاملا ذوب و یکدست شود.
۳. حالا کرم شکلاتی، کرم کرهای، خامه فرم گرفته، پودر فندق و ژلاتین ذوبشده را داخل کاسهای بزرگ با هم مخلوط میکنیم. بهتر است برای این کار دو دقیقه از همزن برقی استفاده کنیم.
۴. مخلوط حاصل را داخل قالب مورد نظر میریزیم و ۱۰ ساعت در یخچال قرا میدهیم. پس از این مدت آن را داخل ظرف مورد نظر برگردانده و تزئین میکنیم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست