چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

یک سوپ خوشمزه


مدت زمان آماده‌سازی مواد برای تهیه این سوپ ۱۰ دقیقه و زمان لازم برای پخت آن هم ۲۰ دقیقه است.
● مواد لازم برای ۴ نفر:
- ۲ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
- ۲ ساقه تره فرنگی (باریک حلقه حلقه …

مدت زمان آماده‌سازی مواد برای تهیه این سوپ ۱۰ دقیقه و زمان لازم برای پخت آن هم ۲۰ دقیقه است.

مواد لازم برای ۴ نفر:

- ۲ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون

- ۲ ساقه تره فرنگی (باریک حلقه حلقه و خرد شود)

- ۲ عدد کدو سبز (ریز خرد شود)

- ۲ حبه سیر (ریز خرد شود)

- یک کیلوگرم گوجه‌فرنگی (خرد شود)

- یک عدد برگ‌بو

- یک قاشق سوپ‌خوری رب گوجه‌فرنگی

- سه چهارم پیمانه آب مرغ

- ۴۰۰ گرم نخود آشی (پخته یا کنسروی)

- ۲۲۵ گرم اسفناج (خرد شود)

- ۲۵ گرم پنیر پارمسان (نازک ورقه ورقه شود)

- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱) قابلمه نچسبی آماده کنید و روغن زیتون را در آن داغ کنید؛ سپس تره فرنگی و کدوی خردشده را به روغن اضافه کنید و روی شعله متوسط اجاق گاز به مدت ۵ دقیقه حرارت دهید. در طول این مدت، مرتب مواد را هم بزنید تا تفت داده شود.

۲) سیر، گوجه‌فرنگی خردشده، رب‌گوجه‌فرنگی، برگ بو، آب مرغ و نخود پخته را اضافه کرده

و شعله اجاق‌گاز را زیادتر کنید تا آب مرغ به جوش آید؛ سپس دوباره شعله را کم کنید و ۵ دقیقه دیگر حرارت دهید. در طول این مدت هم‌زدن را از یاد نبرید.

۳) اسفناج خردشده را به مواد بیفزایید و دوباره شعله اجاق‌گاز را زیاد کنید تا در آب مرغ به مدت ۲ دقیقه بجوشد.

سپس با اضافه‌کردن نمک و فلفل سیاه، سوپ را مزه‌دار کنید.

۴) در پایان، برگ بو را از داخل سوپ خارج کرده و پس از ریختن پنیر پارمسان روی سوپ، آن را سرو کنید. پنیر در اثر حرارت حاصل از سوپ داغ، آب شده و در سوپ ناپدید می‌شود.

مریم رشدی