دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه بستنی کدو حلوایی با نان زنجبیلی


 مواد لازم برای بستنی کدو حلوایی با نان زنجبیلی
 
نان یا بیسکوئیت زنجبیلی  24 عدد
بستنی کدو حلوایی  250 گرم
 

طرز تهیه بستنی کدو حلوایی با نان زنجبیلی
 
طرز تهیه بستنی کدو حلوایی با نان زنجبیلی
 
 بستنی را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا کمی نرم شود.
12 عدد از نان های زنجبیلی را به صورتی که سطح صاف شان رو به بالا باشد؛ روی ظرفی قرار دهید.  روی مرکز هر یک از آن ها به اندازه 1/3 پیمانه از بستنی کدو تنبل بگذارید. بقیه نان ها را از سطح صافشان روی بستنی ها قرار دهید و کمی فشار دهید تا بستنی در سطح نان های پایینی پخش شود.
ساندویچ بستنی ها را به مدت 2 ساعت در فریزر قرار دهید تا بستنی ها  خود را بگیرند و بعد آن ها را سرو نمایید.
می توانید به مدت 4 ساعت بیشتر ساندویچ بستنی ها را منجمد نمایید و بعد آن ها را در کیسه زیپ دار قرار دهید. به این ترتیب به مدت 2 هفته در فریزر قابل نگهداری هستند. فقط قبل از سرو کردن باید آ ها را 30 دقیقه در  یخچال قرار دهید تا بستنی ها مقداری نرم شوند.
 

طرز تهیه بستنی کدو حلوایی با نان زنجبیلی
نکات تکمیلی در مورد بستنی کدو حلوایی

بستنی کدو حلوایی جزو دسرهای مدرن میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
بستنی کدو حلوایی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 12 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه بستنی کدو حلوایی با نان زنجبیلی