جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
کیک پرتقال
مواد لازم:
آرد - ۲۰۰گرم
بکینگ پودر - یک قاشق مرباخوری
جوش شیرین - نصف قاشق مرباخوری
کره - ۲۰۰گرم
شکر - ۲۰۰گرم
تخم مرغ - ۴ عدد
آب پرتقال - نصف پیمانه
پوست پرتقال رنده شده - ۲قاشق مرباخوری
مواد لازم برای روی کیک:
خامه غلیظ - یک و نیم پیمانه
خاک قند - یک و نیم پیمانه
شکلات نیمه شیرین - ۱۵۰گرم
کره - ۵۰گرم
وانیل - کمی
طرز تهیه:
فر را روی ۱۷۰درجه سانتی گراد قرار دهید.
قالب مناسب را با کاغذ روغنی آماده کنید.
آرد، بکینگ پودر و جوش شیرین را با هم الک کنید و کنار بگذارید.
کره و شکر را هم بزنید تا سبک شود.
مواد خیس را با مواد خشک مخلوط کنید و در قالب بریزید و در فر قرار دهید تا به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه بپزد.
پس از پخت از فر خارج کنید، پس از ۵دقیقه روی سینی پنجره دار قرار دهید.
برای روی کیک ، کره و شکلات را در قابلمه ذوب کنید و سپس بگذارید خنک شود.
برای تهیه خامه، کمی وانیل و خاک قند خامه را هم بزنید تا فرم بگیرد. شکلات ذوب شده را اضافه کنید و هم بزنید.
کیک را به دو قسمت تقسیم کنید، خامه را بین ۲قسمت بریزید و سپس به طور دلخواه روی کیک را با باقی مانده خامه تزئین کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات عراق مجلس شورای اسلامی حسن روحانی دولت سیزدهم نیکا شاکرمی دولت چین مجلس رهبر انقلاب بابک زنجانی شهید مطهری
ایران تهران هواشناسی یسنا سیل هلال احمر روز معلم آتش سوزی پلیس معلم شهرداری تهران آموزش و پرورش
قیمت خودرو سهام عدالت قیمت طلا بازار خودرو حقوق بازنشستگان طلا خودرو قیمت دلار بانک مرکزی ایران خودرو سایپا ارز
عمو پورنگ موسیقی لیلا بلوکات سریال تلویزیون سینمای ایران عفاف و حجاب مسعود اسکویی سینما تئاتر
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه روسیه حماس ترکیه نوار غزه انگلیس اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس علی خطیر سپاهان باشگاه استقلال تراکتور لیگ برتر جواد نکونام لیگ برتر ایران رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا
هوش مصنوعی ناسا تبلیغات اپل اینستاگرام گوگل تلفن همراه عکاسی
خواب فشار خون کبد چرب