جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

کیک پرتقال


کیک پرتقال

آرد، بکینگ پودر و جوش شیرین را با هم الک کنید و کنار بگذارید.

مواد لازم:

آرد - ۲۰۰گرم

بکینگ پودر - یک قاشق مرباخوری

جوش شیرین - نصف قاشق مرباخوری

کره - ۲۰۰گرم

شکر - ۲۰۰گرم

تخم مرغ - ۴ عدد

آب پرتقال - نصف پیمانه

پوست پرتقال رنده شده - ۲قاشق مرباخوری

مواد لازم برای روی کیک:

خامه غلیظ - یک و نیم پیمانه

خاک قند - یک و نیم پیمانه

شکلات نیمه شیرین - ۱۵۰گرم

کره - ۵۰گرم

وانیل - کمی

طرز تهیه:

فر را روی ۱۷۰درجه سانتی گراد قرار دهید.

قالب مناسب را با کاغذ روغنی آماده کنید.

آرد، بکینگ پودر و جوش شیرین را با هم الک کنید و کنار بگذارید.

کره و شکر را هم بزنید تا سبک شود.

مواد خیس را با مواد خشک مخلوط کنید و در قالب بریزید و در فر قرار دهید تا به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه بپزد.

پس از پخت از فر خارج کنید، پس از ۵دقیقه روی سینی پنجره دار قرار دهید.

برای روی کیک ، کره و شکلات را در قابلمه ذوب کنید و سپس بگذارید خنک شود.

برای تهیه خامه، کمی وانیل و خاک قند خامه را هم بزنید تا فرم بگیرد. شکلات ذوب شده را اضافه کنید و هم بزنید.

کیک را به دو قسمت تقسیم کنید، خامه را بین ۲قسمت بریزید و سپس به طور دلخواه روی کیک را با باقی مانده خامه تزئین کنید.