شنبه, ۲۶ خرداد, ۱۴۰۳ / 15 June, 2024
مجله ویستا
راههای شیرینتر كردن طعم غذا بدون استفاده از شكر یا شكر اضافی
مصرف غذا به صورت گرم (گرما باعث افزایش حس چشایی در درك طعم شیرین میشود).
اضافه كردن ادویهجات شیرین مثل دارچین، میخك، جوز هندی و شیرین بیان به غذا و دسرها.
اضافه كردن مقدار كمی نمك به غذا باعث افزایش طعم شیرین مواد غذایی میشود.
كاهش مصرف شكر در دستورهای غذایی در حدود ۱/۳كمتر از میزان توصیه شده. كاهش این میزان معمولا تأثیری در طعم یا بافت غذا نخواهد داشت.
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
ویزای تضمینی ایتالیا کانادا
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری 1403 ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم سعید جلیلی علیرضا زاکانی قالیباف محمدباقر قالیباف مصطفی پورمحمدی ریاست جمهوری
تهران قتل سیل آموزش و پرورش شهرداری تهران هواشناسی جاده چالوس سیلاب چالوس وزارت بهداشت سازمان هواشناسی پلیس
خودرو عید قربان همستر کامبت دولت سیزدهم بورس قیمت دلار قیمت خودرو یارانه قیمت طلا چین حقوق بازنشستگان مسکن
تلویزیون فضای مجازی سینمای ایران صدا و سیما سینما دفاع مقدس سریال دعای عرفه جواد عزتی سازمان صدا و سیما موسیقی بازیگر
فناوری
رژیم صهیونیستی روسیه غزه جنگ غزه اسرائیل آمریکا اوکراین حزب الله لبنان لبنان عراق حماس علی باقری کنی
فوتبال پرسپولیس یورو 2024 استقلال تیم ملی آلمان آلمان فدراسیون فوتبال لیگ برتر باشگاه پرسپولیس جواد نکونام تیم ملی فوتبال ایران باشگاه استقلال
هوش مصنوعی ایلان ماسک گوگل ناسا سرطان سامسونگ اپل تسلا مایکروسافت خودرو چینی
کاهش وزن قهوه سنگ کلیه فشار خون پیری دیابت گرمازدگی زوال عقل