جمعه, ۱۰ اسفند, ۱۴۰۳ / 28 February, 2025
مجله ویستا

شربت زنجبیل


شربت زنجبیل

● مواد لازم (برای یک نفر)
▪ ۸۵ میلی‌لیتر دلستر ساده،
۱۲ تا ۲۴ میلی‌لیتر شربت زنجبیل،
نصف قاشق چایخوری آبلیموی تازه
یک برش پوست لیمو
● طرز تهیه
یخ را در مخلوط‌کن ریخته و سپس دلستر، …

مواد لازم (برای یک نفر)

۸۵ میلی‌لیتر دلستر ساده،

۱۲ تا ۲۴ میلی‌لیتر شربت زنجبیل،

نصف قاشق چایخوری آبلیموی تازه

یک برش پوست لیمو

طرز تهیه

یخ را در مخلوط‌کن ریخته و سپس دلستر، شربت زنجبیل و آبلیمو را به آن اضافه کنید. سپس برای مدت ۳۰ ثانیه آنها را هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. سپس آن را درون لیوان ریخته و با پوست لیمو پیچیده شده تزئین کنید.

مواد لازم:

(برای تهیه دو فنجان شربت)

یک عدد لیمو،

دو فنجان زنجبیل تازه خرد شده،

یک فنجان شکر

دو فنجان آب

طرز تهیه

پوست لیمو را با پوست‌کن کنده و سپس لیمو را همراه زنجبیل درون غذاساز بریزید تا خوب خرد شوند. سپس ترکیب لیمو و زنجبیل را درون قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. شکر و آب را نیز به آن اضافه کرده و صبر کنید تا به جوش آید بعد حرارت را کم کرده و در ظرف را نیمه ببندید و اجازه دهید تا ۱۵ دقیقه بپزد. حال ترکیب را با صافی، صاف کرده و بگذارید تا خنک شود. این شربت در ظرف دربسته تا یک هفته قابل نگهداری در یخچال است.