شنبه, ۱۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 1 February, 2025
ارتباط با معصومین ع
انسان درتلاطم زندگی و شناختن راه از بیراهه، همواره نیازمند هدایت است. تا از آسیب ها در امان بماند و به سرمنزل سعادت و کمال که طلب آن در فطرت وی نهفته است برسد. ولی تشخیص کمال واقعی و آسیب ها بسی دشوار است.
انسان به رغم برخورداری از هدایت گر درونی به نام «عقل» نتوانست بدون هدایت گر بیرونی یعنی «انبیا و اولیای الهی» همه عوامل موثر درراه کمال و سعادت و موانع راه را بشناسد. بدین سبب لطف خداوند شامل اوشد و راهبرانی پاک را جانشین خود درزمین قرار داد تاراهنمای او به سوی سعادت و تکامل باشند. سرآمد این هادیان پاک الهی، پیامبر گرامی اسلام (ص) و خاندان معصوم او هستند، همان کسانی که منزلشان محل آمد و شد فرشتگان و مهبط وحی الهی است؛ آنان که معدن رحمت حق و باب استجابت دعایند؛ آنان که گنجینه علوم الهی و حجت های بالغه خدا براهل دنیا و آخرتند؛ آنها که حافظان اسرار الهی و حاملان کتاب ربوبی و دارندگان عقل کاملند. بی شک رهایی از گمراهی، فقط با برقراری ارتباط همه جانبه با آنان امکان پذیر است؛ یعنی ارتباط معنوی با ساحت مقدس آنان و پروراندن عشق آنان دردل و معطر ساختن شمیم جان به بوی دل آویز آنان، بسی ارزشمند و هدایت گر است.
چه خوش است. به یادشان بودن و نام شان را زمزمه کردن و درداغ فراق شان اشک حسرت فشاندن و سردر آستان ارادت آنان ساییدن!
چه زیباست مطیع امرو نهی آنان بودن و قلب و جان را به ضریح پاک آنان گره زدن ! چه زیباست درانتظار ظهور عصاره خلقت ازمیان آنان بودن و همه توان خود را برای یاری ایشان آماده نگه داشتن و لحظه ای از اندیشه اصلاح خود و جامعه برای پیوستن به دادگستر جهان، فارغ نبودن!
این امور بسی ارزشمند ولی دشوار است و نیازمند شناخت و پاسداشت می باشد. تا به افراط و تفریط که دام شیطان است گرفتار نشویم، چرا که نشناختن راه و رهبر، به بیراهه رفتن است. درکتاب «ارتباط با معصومین» ، راه های ارتباط با معصومین (ع) آثار ارتباط، موانع و آسیب های این راه ها بررسی می شود، تا مقبول طبع رهروان مسیر الهی معصومین(ع) قرارگیرد. پیوند قلبی و ارتباط نزدیک با اهل بیت (ع) و شخصیت های الهی، حس کمال طلبی و الگو پذیری انسان را اشباع و او را به مراتب کمال نزدیک می سازد. انسان های مسلمان دلی مالا مال از عشق به اهل بیت (ع) دارند و زمینه سازی برای برقراری ارتباط با اسوه های الهی، اثر اخلاقی - تربیتی فراوانی برای آنان دارند. از این رو یافتن راه های عملی و شیوه های کاربردی درکنار تقویت نگرش ها و افزایش معرفت ها، بسیار ضروری است. قرآن کریم بر این ارتباط تاکید نموده و مودت اهل بیت (ع) را اجر رسالت قرار داده است.
ناگفته پیداست که هرچه محبت و ارتباط قلبی با معصومین (ع) بیشتر باشد، تبعیت و همرنگی و همراهی و همدلی هم افزایش می یابد.
دراین راه، ایجاد محبت و عشق را باید از تحریک عاطفه ها آغاز کرد و درمراحل بعدی با بصیرت و شناخت آن را تعمیق داد تا جایی که اهل بیت (ع) جزیی ازوجود آدمی گردد و درگفتار عمل، خود را با این چراغ های تقوا و هدایت هماهنگ سازد.
این کتاب به قلم علی باقر شیخانی می باشد و توسط موسسه بوستان کتاب باقیمت ۱۲۵۰ تومان منتشر شده است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست