پنجشنبه, ۱۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 6 February, 2025
مجله ویستا
حلوای گندم دسری خوشمزه برای افطار
مواد لازم:
آرد گندم:
سه فنجان،
شكر:
سه فنجان، آب: چهار لیوان،
كره یا روغن جامد:
۲۵۰ گرم،
زعفران ساییده:
نصف قاشق چایخوری،
گلاب:
یك فنجان، پسته و مغز بادام خردشده به میزان دلخواه.
شیوه پخت:
شكر و آب را می جوشانیم و زعفران ساییده و حل شده و گلاب را به شربت آماده اضافه می كنیم و كناری می گذاریم. روغن یا كره را روی حرارت آب می كنیم و به تدریج آرد را به آن می افزاییم و با قاشق چوبی مرتب هم می زنیم تا آرد كاملاً طلایی رنگ شوند. سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و شربت را كم كم به آن اضافه می كنیم و مرتب هم می زنیم تا آرد و شربت با هم مخلوط شوند. دوباره آن را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و دوباره هم می زنیم تا حلوا به روغن بیفتد. حلوای آماده را در دیس می ریزیم و روی آن را با پسته و مغز بادام خرد شده تزیین می كنیم. این حلوا را با آرد برنج نیز می توان تهیه نمود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست