پنجشنبه, ۲۰ دی, ۱۴۰۳ / 9 January, 2025
مجله ویستا

برنج و میوه و آجیل، همگی در یک غذا!


برنج و میوه و آجیل، همگی در یک غذا!

در این مطلب طرز تهیه نوعی برنج خوشمزه و سرشار از ادویه به نام برنج قهوه ای با میوه و آجیل بیان می گردد که برای عطر تازه و طعم ویژه اش, قطعات میوه و مغز آجیل به آن افزوده می شود.

در این مطلب طرز تهیه نوعی برنج خوشمزه و سرشار از ادویه به نام برنج قهوه ای با میوه و آجیل بیان می گردد که برای عطر تازه و طعم ویژه اش, قطعات میوه و مغز آجیل به آن افزوده می شود.

مواد لازم:

کره حیوانی یا روغن : ۴ قاشق غذاخوری

پیاز بزرگ خرد شده : ۱ عدد

سیر له شده : ۲ حبه

زنجبیل تازه ریز خرد شده : ۲.۵ سانتیمتر

پودر فلفل قرمز : ۱ قاشق چای خوری

زیره : ۱ قاشق چای خوری

پودر یا خمیر کاری با تندی متوسط : ۱ قاشق غذاخوری

برنج قهوه ای : ۳۰۰ گرم

عصاره سبزیجات جوشیده : ۸۵۰ میلی لیتر

گوجه فرنگی کنسروی خرد شده : ۴۰۰ گرم

برگه زردآلو یا هلو خیس خورده : ۱۷۵ گرم

نخود فرنگی منجمد : ۹۰ گرم

موز کوچک و کمی سبز : ۲ عد

مخلوط آجیل تفت داده شده : ۹۰ گرم

نمک : به میزان لازم

فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه :

۱. کره حیوانی را در یک ماهیتابه بزرگ گرم نمایید و پیاز را به آن افزوده و به مدت ۳ دقیقه به آرامی سرخ نمایید .

۲. سیر , زنجبیل , پودر فلفل قرمز , زیره , پودر یا خمیر کاری و برنج را به ماهیتابه بیافزایید و به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا برنج کاملا به ادویه آغشته شده و سرخ شود .

۳. آب را اضافه نمایید و هم بزنید . سپس گوجه فرنگی , فلفل و نمک را افزوده و به مرحله جوش برسانید . حرارت را کم نموده و درب ظرف را ببندید تا برنج به مدت ۴۰ دقیقه به آرامی بپزد و آب آن تبخیر شود .

۴. برگه زرد آلو یا هلو , فلفل دلمه قرمز و نخود فرنگی را به ترکیب بیافزایید و بگذارید با درب بسته ماهیتابه به مدت ۱۰ دقیقه دیگر بپزند .

۵. ماهیتابه را از روی اجاق بردارید و اجازه دهید ۵ دقیقه کنار بماند , بدون آن که درب آن را باز نمایید .

۶. موزها را پوست نموده و حلقه نمایید . درب ماهیتابه را بردارید و با چنگال برنج را زیر و رو نموده تا خوب مخلوط شود . سپس آجیل های تفت خورده و موزها را به برنج اضافه نمایید و با تکان دادن ماهیتابه آن ها را کمی به هم بزنید .

۷. برنج قهوه ای با میوه و آجیل را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل نموده و گرم سرو نمایید .