چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا
نخود پلو
مواد لازم:
روغن مایع = ۵ گرم
پیاز = یک دد (۱۵۰ گرم )
گوشت گوسفند گرم
زردچوبه = ۱ قاشق چایخوری - رب گوجه فرنگی= ۲ قاشق غذا خوری
آب = ۷۵۰ میلی لیتر
نخود سبز = ۵۰۰ گرم
عصاره مرغ مگی = یک بسته
نمک = یک قاشق چایخوری
برنج = ۳ پیمانه ( ۴۵۰ گرم )
کره = ۷۵ گرم
زعفران = یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
۱) روغن را حرارت داده و پیاز ریز خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
۲ )گوشت را به قطعات کوچک برش داده ، به پیاز اضافه کنید و ۵ دقیقه تفت دهید.
۳ ) زردچوبه و رب گوجه فرنگی را اضا فه کرده و یک دقیقه تفت دهید.
۴ ) آب را اضافه کرده و یک ساعت حرارت دهید.
۵) نخود را اضافه کرده و ۳۰ دقیقه حرارت دهید.
۶) عصاره مرغ مگی را اضافه کنید.
۷ ) از مایه بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید.
۸ ) برنج از قبل خیسانده شده را آبکش کرده ، کره را در قابلمه
آب کنید و برنج و مایع نخود پلو را لایه لایه به قابلمه اضافه کنید.
۹) قابلمه را با دمی بپوشانید و ۳۰-۴۰ دقیقه حرارت دهید.
۱۰) کمی از برنج را با زعفران مخلوط کرده و ظرف اصلی را با آن تزئین کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور سقوط بالگرد رئیسی سیدابراهیم رئیسی شهدای خدمت شهید جمهور ابراهیم رئیسی رئیسی شهادت ایران سقوط بالگرد بالگرد
هواشناسی شهید رئیسی امتحانات نهایی تهران کنکور شهرداری تهران سانحه بالگرد رئیسی بارش باران آموزش و پرورش هلال احمر سیل قوه قضاییه
دلار قیمت دلار ارز قیمت خودرو بورس قیمت طلا یارانه خودرو بازار خودرو حقوق بازنشستگان سایپا یارانه نقدی
سینمای ایران تلویزیون سینما جشنواره کن آیت الله سید ابراهیم رئیسی هنرمندان شعر رسانه ملی لیلا حاتمی سریال
کنکور ۱۴۰۳ دانش بنیان
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه امیرعبداللهیان جنگ غزه فلسطین ترکیه آمریکا سوریه ولادیمیر پوتین چین اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید باشگاه پرسپولیس لیگ برتر لیگ برتر ایران فدراسیون فوتبال والیبال لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال لیورپول
اپل هوش مصنوعی مایکروسافت گوگل سامسونگ ناسا انسان تبلیغات موبایل آیفون
سلامت سرطان مغز طول عمر آلزایمر کاهش وزن مغز انسان افسردگی سلامت روان