سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا

شیوه مصرف صحیح غذا


شیوه مصرف صحیح غذا

بدون داشتن اشتها، نباید غذا خورد.

بدون داشتن اشتها، نباید غذا خورد. در زمستان غذایی بهتر است که گرمی و نیرو دهد و در تابستان غذایی مناسب است که اندکی سردی بخشد و یا گرمی آن اندک باشد. گرمی و سردی غذا نباید خارج از تحمل شخص باشد؛ هر غذایی را باید در حد تحمل مصرف کرد. غذا باید بر حسب عادت روزانه مصرف شود نه در فراوانی، اسراف شود و نه در کمبود، امساک؛ زیرا هر دو زیان آور است. اگر مقداری از غذا یا دارویی مصرف شده باشد باید صبر کرد تا کاملاً حل و جذب شود. سپس غذا یا داروی بعدی را صرف کرد. چیزی که ضد آن باشد، مصرف نکنید. اگر در یک وعده غذایی، غذایی سنگین خورده شود باید در نوبت بعدی غذای سبک و ساده مصرف کرد. زیان بخش ترین نوع، غذاهایی است که قبل از هضم غذای اولی خورده شود و بدترین کارها پر کردن شکم و پرخوری است.

پرخوری باعث ابتلا به بیماری تنگی نفس، برونشیت، نقرس، دردهای کبدی و بیماری های بلغمی و سوداوی می شود.



همچنین مشاهده کنید